Tradera Nyheter

Unika chansen: Hamna först i kön till nya superbilen

Drömmer du om en Tesla i julklapp?
Nu har du chansen att buda hem en förköpsrätt på Modell 3 – och få din skräddarsydda bil redan i februari.

Spana in den eftertraktade möjligheten här!

Tesla Sverige har annonserat att de första versionerna av Modell 3 som kommer till Sverige i februari nästa år kommer att vara top-of-the-line-versioner – och därmed dyrare än väntat – runt 600 000 kronor.

”Under de kommande veckorna kommer alla som har reserverat Tesla Modell 3 att kunna beställa sin bil i Sverige och övriga Europa. Leveranserna inleds under februari (för beställningar innan den 1 januari) och prioriteras utifrån reservationsdatum, leveransplats och valda tillval”, skriver Maria Lantz, nordisk kommunikationschef för Tesla i ett mejl.

Men det gäller då bara de som förbeställt.

Stort intresse

Men nu har du som inte lagt in en beställning chansen att ändå hämta ut en Tesla Modell 3 i februari.

På Sveriges största marknadsplats Tradera kan du nu buda hem förköpsrätter för den hajpade elbilen.

I dagsläget finns åtta förköpsrätter ute på Tradera och intresset är stort för den nya ”super-bilen”.

Även om det inte kommit in så många bud så har tusentals besökare på Tradera lockats av annonserna.

”Folkelbilen alla väntat på”

Det har gått runt 1,5 år sedan de första Teslabilarna av Modell 3 rullade av produktionslinan i fabriken i Fremont, Kalifornien i USA.

I februari rullar de första bilarna ut på de svenska vägarna.

Och du kan sitta bakom ratten på en av dem.

– Detta är folkelbilen som alla väntat på. Det är lång väntetid på nya ordrar. Men nu har du alltså chansen att gå före alla andra i kön. Jag bokade den bland de första i Sverige, givetvis samma dag som den släpptes 31 mars 2016, skriver en av säljarna i sin annons.

Priset för bilen – som du sedan betalar direkt till Tesla – är 600 000 kronor, men då får du möjlighet att konfigurera din Tesla precis som du vill.

I skrivande stund finns åtta förköpsrätter tillgängliga på Tradera så det gäller att vara snabb om du inte ska missa din chans.

Kolla in unika chansen du inte bör missa här!

”Mitt behov har förändrats”

En av personerna som säljer sin förtursrätt till beställning går under namnet johan_99999, han vill dock inte gå ut med sitt riktiga namn. Hur som helst är han en flitig användare av Tradera.

– Ja. Jag har alltid varit nöjd med hur smidigt det funkar, såg nu också att det finns ännu mer och bättre lösningar för betalning. Har faktiskt köpt desto mer på Tradera, speciellt kvalitetskläder och sportutrustning till mina barn.

Och nu säljer du din förköpsrätt på en Tesla Modell 3. Varför?

– Mina behov av bil har förändrats. Efter att ha sett Teslan ”live” i Göteborg är jag verkligen sjukt sugen på att köpa en Tesla Modell 3 men jag kör mycket med släp och båttrailer så där finns tyvärr en begränsning med Tesla. Jag har haft många funderingar och sömnlösa stunder men kommit fram till att jag väljer att sälja min förköpsrätt.

”Jag hoppas på över 20 000 kronor”

Men planerar du att köpa en Tesla i framtiden?

– Ja, definitivt. Största argumentet är förutom skatte/miljö-mässiga fördelar att det är en fullt fungerande prestandabil med outstanding autopilot. Jag har testat flera andra bilar som säger sig ha ”autopilot” men ingen ligger i närheten av Tesla.

Vad hoppas du på för pris?

– Hoppas på över 20 000 kronor, notera även att i auktionspriset ingår en förbetald delbetalning på 10 000 kronor i bilens pris. Jag funderade ett tag på att skänka den till Musikhjälpens försäljning, men det blir krångel då priset redan inkluderar en delbetalning på 10 000 kronor som jag gärna vill ha tillbaka, säger han.

”Folk-Teslan” kommer inledningsvis med lite dyrare versioner, men de billigare och lite enklare varianterna, med kortare räckvidd, väntas komma senare under 2019.

– Det stora intresset för laddbart stöds av flertalet undersökningar bland bilförare, där den senaste visade att två av tre tillfrågade vill ha eldrift när det blir dags att byta bil. Förändringstrycket är otroligt stort just nu, säger Olle Johansson, vd för Power Circle, elkraftbranschens intresseorganisation.

•••

Spana in annonserna här!

Säljare i Katrineholm

Säljare i Djursholm

Säljare i Borås

Säljare i Stockholm

Säljare i Lidingö

Säljare i Årsta

Säljare i Hägersten

Säljare i Täby

Relaterade produkter