Tradera Nyheter

11 supertips för dig som ännu inte har handlat julklappar

Planerar du att köpa klapparna på nätet? Om du vill hinna med att få hem dem innan julafton är det hög tid att beställa. Här är 11 sista minuten tips för dig som ännu inte börjat julshoppa.

En upplevelse:

Vad ger man till någon som redan har alla prylar? En upplevelse så klart. Kolla in denna coola kampanj från Upplevelsepresent.se där du nu kan få upp till 50 procent rabatt.

Playstation 4:

Årets mest sålda spelkonsol och en självklar succé under granen. Både spel och konsolen går att hitta rejält mycket billigare begagnade. Kolla in de bästa fynden här

Sous vide för hemmabruk:

Sous vide är en av de hetaste matlagningsteknikerna för att få fram så mycket smaker som möjligt. Med denna smarta pryl är det enklare än någonsin att känna sig som en stjärnkock hemma. Kolla in denna – perfekt för din matgalna kompis.

iPhone:

Många barn önskar sig en iPhone i julklapp, men gåvan behöver inte bli så dyr som du tror. Håller du dig till de lite äldre varianterna som iPhone 5 kan du komma undan för så lite som 500 kronor. Kolla in de billigaste här.

Surfplatta:

Surfplattor är precis som iPhone något som står högt på många barns önskelista. Köper du en ny kan priserna dock springa iväg rejält. Vårt tips är att satsa på begagnat. En nyinstallerad padda som du putsar upp kan nämligen kännas som en helt ny. Väljer du någon annan modell än iPad kan du dessutom komma ner i pris ännu mer. Kolla de billigaste här

Kläder:

Är du ute efter retrofynd eller vill komma ner i pris för märkeskläder är Tradera perfekt. Se till att kolla storlek innan!

Verktyg:

För dig kan det verka som en tråkig klapp. Men för den som anser att snickeri är avkoppling är ett verktyg drömklappen. Se till att prata med någon som har koll innan du slår till och hör dig för vad som behövs. En bra skruvdragare är dock alltid något som uppskattas. Kolla in bästa verktygen här!

Musikinstrument:

En gittar är en present som ger många timmar glädje och håller hela livet. På Tradera finns hur många coola alternativ som helst, som heller inte behöver vara speciellt dyra. Köper du till en nybörjare, är vår rekommendation att satsa på en nylonsträngad. Den är mer förlåtande att spela på. Hitta populäraste instrumenten här!

Vinylskiva:

En vinylskiva är det perfekta för musikälskaren. Och även om den du ger den till inte har en skivspelare kan den användas åt andra saker än att lyssna på. Omslagen som gjordes på 60 och 70-talet är otroligt genomarbetade och är perfekta att rama in och hänga upp på väggen. Hitta vinylskivor här!

Samlarprylar:

Samlarobjekt är en av de klapparna flest svenskar önskar sig 2016. På Tradera finns tusentals prylar saker att välja bland, ofta väldigt billiga. Plocka ihop en överraskningslåda med olika fina saker, ett säkert succétips under granen. Hitta samlarprylar här!

Leksaker:

Barnen önskar sig leksaker i massor och på Tradera kan du verkligen shoppa loss utan att det gör ont i plånboken. Nallar, lego bilar, dockor och Pokemon-prylar är bara några av sakerna som går att hitta. Spana in klapparna här!

Relaterade produkter