Tradera Nyheter

15 saker som gör att du bara måste älska Tradera

Bjud 100 personer på fajitas, köp en dinosaurietand eller fynda ett par unika schlagerskor. Tradera har verkligen allt. Här är 15 av de sakerna som gör att du bara måste älska sajten.

Du kan köpa en egen meteorit
Den rymdintresserade kan lägga vantarna på en helt egen del av metoriten Allende som föll ner från rymden mitt i natten år 1969 i den Mexikanska delstaten Chiuaua. Säljaren beskriver den som ett helt unikt objekt som man egentligen inte ska sälja. Anledningen till att rymdfyndet nu säljs är att ägaren sparar pengar till att köpa ett hus.

Den här påsen har du inte
Ta din påssamling till nästa nivå genom att fynda en spypåse från Qatar Airways. Den lilamönstrade påsen är oanvänd, meddelar säljaren i beskrivningen.

Skräm mormor med en soldriven spindel
Bland saker du inte visste att du behövde placerar sig den här galna soldrivna spindeln högt. Insekten har en minimotor som drar igång när du placerar den i solljus. Med hjälp av motorn kommer spindeln vibrera och snurra runt, framåt och bakåt.

Bli superläcker för under femtio kronor
En peruk är ett enkelt sätt att ändra ditt utseende snabbt. För den vågade finns nu en ny peruk att fynda. Säljaren beskriver den regnbågsfärgade skapelsen som superläcker och påpekar att den ser plastigare ut i verkligheten än vad den gör på bilden.

Du kan köpa 65 miljoner år gamla saker
Tyrannosaurus Rex är en av värdens mest berömda dinosauriearter. I munnen hade jätteödlan cirka 60 tänder som kunde bli hela 15 centimeter långa. På Tradera kan du nu köpa en del från en T-Rex-tand. Biten väger 8 gram med ask och är ungefär 65 miljoner år gammal.

Det går att bli lika cool som bröderna Herreys
Att få lika snygga skor som bröderna Herrey i det klassiska scenframträdandet till låten ”Diggi loo diggi ley” har aldrig varit närmare. Nu säljs ett par unika gyllene Converse, inköpta på Footlocker i London.

Skapa den ultimata taco-festen för billig peng
Nu säljs 28 förpackningar Fajita Spice mix med ett utropspris på 175 kronor. Säljaren skulle bunkra upp tacokryddor, men råkade köpa fel sort. Varför inte ta tillfället i akt och inhandla Fajitakrydda för nästan halva priset jämfört med butik.

Kalla badkar blir ett minne blott
Att bada kan vara underbart. Men njutningen inleds alltid med ett obehagligt moment när du lutar dig tillbaka mot den kalla delen ovanför ditt mysiga badvatten. Med ett kar i koppar slipper du det här, enligt säljaren eftersom att koppar leder värme. För 42 900 kronor gör du dina bad fria från kall rygg.

Fynda en unik vandringsstav
Passa på att köpa en stav som vandrat i alperna. Käppen är 91 centimeter lång och är dekorerad med 12 olika etappmärken. Den vassa spetsen ger dig ett bra grepp. Med ett utropspris på 120 kronor kan staven bli din.

Du får roligare kaffestunder
Tar samtalsämnena snabbt slut på kafferepen? Passa på att göra besticklådan lite roligare med 13 udda kaffeskedar. På så vis kommer du alltid ha något att prata om under eftermiddagsfikat.

Bli ångloksägare
Leksaksmärket Märklin är känt för sina tåg. Nu kan du bli ägare till ett eget ånglok. Säljaren beskriver det som ett fabriksnytt gigantiskt ånglok för de hårda grabbarna.

Det kan köpa ett brev från en drottning
Med utropspris på 420 kronor kan du bli ägare av ett brev från drottning Louise av Danmark. Brevet som är handskrivet skickades till Knut von Rosen. Med brevet kommer ett stämplat kuvert.

Du kan hitta superovanliga mynt
En enkrona väger vanligtvis 7 gram. Den här enkronan väger däremot 6,29 gram, skriver säljaren. Myntet har ett enormt klipp i kanten vilket enligt säljaren gör det till ett ovanligt riktigt kanonex. För 1500 kan det bli ditt.

Du kan fynda tunga marina samlarföremål
För den båtintresserade finns nu en enorm hyttventil i aluminium till salu. Luckan väger 15 kilo, är 25 centimeter bred och uppskattas vara i 1970-tals design. Säljaren har tre ventiler så det är först till kvarn som gäller.

Din trädgård kommer bli bäst
Jordgubbar hör till den svenska sommaren och ofta rapporteras det om att skörden är i fara. Säkra din jordgubbssommar och imponera på grannarna genom att beställa 300 frön till gigantiska jordgubbar.

Sugen på att hitta fler spännane fynd? Här hittar du hela utbudet

Relaterade produkter