Tradera Nyheter

5 prylar du inte får missa inför fotbollsfesten

16 juni smäller det. Sveriges resa inleds mot att försvara guldet i fotbollsfesten. Här är prylarna du behöver – för den perfekta uppladdningen.

2015 i Tjeckien: Sverige tar hem guldet för spelare under 21 för första gången – efter ett rafflande straffavgörande mot Portugal.

Fredagen 16 juni inleds resan för att försvara titeln. Sverige möter Englad – och som blågul supporter behöver man ju ladda upp för att hamna på rätt humör inför fotbollsfesten.

Här är fem prylar på Tradera som ser till att uppladdningen blir superb.

Tv-spelet

England, Polen och Slovakien. Där har ni länderna som Sveriges fotbollsstjärnor ska tampas mot. Och varför inte se till att vinna mot dem redan nu. Via det klassiska fotbollsspelet Fifa 17 (som bör finnas i varje fotbollssupporters tv-rum) kan du mäta dina krafter, både när det gäller klubblag och landslag (förvisso a-landslagen, men ändå). Och du kan lira matcherna om och om igen – och utmana både vännerna i en egensydd turnering, samt lira online.

Vad väntar du på? Bara att kavla upp ärmarna, och se vem som är bäst helt enkelt.

Vilket Fifa 17 letar du efter?

Till PS3 – kolla här

Till PS4 – kolla här

Till XBOX – kolla här

PC – kolla här

Legendariska spelet

Visst minns du de gamla klassiska fotbollsspelen med spakar och gubbar i plast? Här finns en riktig raritet – gjord i plåt. Enligt säljaren är spelet från ”1950-talet eller -60-talet”. Det lilla minuset: Det saknas en målvakt och en utespelare i ena laget…

Ytterligare en klassiker finns här. Med spakar väljer du att snurra runt spelarna för att få till det perfekta skottet, samtidigt som din motståndare ska försöka rädda målet från påhälsning – med samma procedur.

Retro-klassikern inför fotbollsfesten – se här.

Perfekta bordsspelet – här är priset just nu.

Rätta kläderna

Gul och blå är det givna valet under fotbollsfesten i Polen. Varför inte slå till på båda två. Här får du både en gul och en blå svensk landslagströjaför de lite mindre.

Här hittar du en för de vuxna, med den före detta landslagsstjärnans autograf på. Bara ta på sig och bänka sig inför premiären mot England.

Portabla målet

Okej, det går inte att ladda upp för ett mästerskap utan att själv spela – på riktigt. Samla ihop kompisgänget, eller barnen och hela familjen. Montera ihop målet och börja öva. Hur många mål lyckas du göra? Perfekt i din egen trädgård, annars är det bara att du tar med det till närmaste gräsplätt.

Här är målet – bara att börja öva.

Den rätta bollen

Vi måste ju bara ha en boll också. Varför inte slå till på en äkta mästerskapsboll. Här hittar du en souvenir som blivit liggandes sedan 2012, enligt säljaren. En äkta mästerskapsboll med den klassiska loggan på, Från mästerskapet 2012 som saxades mellan Ukraina och Polen och av märket Adidas.

Bollen som kan bli din – kolla här.

Relaterade produkter