Tradera Nyheter

Bortglömda doldisarna som kostar 20 000 kronor

20 000 kronor. 10 000 kronor. Ja, det är några av summorna som några av de mer udda – och klassiska vinylskivorna har som utgångspris på Tradera just nu.
Här har vi listat några rariteter som du inte får missa.
Kanske har du själv en dyrgrip i din skivbacke – utan att veta om det?

Oj, oj, oj. Unika samlingen som kostar 25 000 kronor. Kolla här!

En musiksamlare utan ”stenkakor” är ingen riktig musiksamlare. Håller du med?
Just vinylskivor har ett enormt andrahandsvärde och är en av prylarna som alltid är hett på Tradera. Och intresset är enormt.

Vi har samlat några av de mest värdefulla just nu – utifrån utgångspriset. Och det visade sig att två svenska bortglömda doldisar toppar listan.
Så, leta i skivbacken, kanske du rentav sitter inne på en raritet som kan vara värd en mindre förmögenhet.

Älskar du också singlar i stället för hela album? Kolla in den här samlingen som lär tagit år att samla ihop till. Här kan den blir din!

Svenska dansbandet

Glöm storheter som popbandet från Liverpool eller ”The King”. De är inte dyrast sett till priset på Tradera just nu. I stället handlar det om ett svenskt dansband – från Trollhättan.
Den här, enligt annonsen, ”unika” utgåvan har ett utsatt pris på 20 000 kronor. Vad du får? En klassisk EP med två låtar från 1979.

Så här ser den unika plattan ut – har du sett eller hört den förut?

Svenska visgruppen

Jaha, Trollhättan regerar när det handlar om vinylskivor. För 10 000 kronor är det här exemplaret ditt. Det handlar om visgruppen Stallbacka Rök med en ”unik” vinylskiva med låtarna ”Min guitarr och ”Brev från Hull”.
Som extra godis för samlaren: autograferna från bandets fem medlemmar.

Spana in visplattan för 10 000 kronor här.

Det vita albumet

Detta handlar om ett av de mer klassiska skivorna någonsin genom pophistorien. Och detta exemplar kan bli ditt för den nätta summan av 8 440 kronor. Vad du får?
Givetvis ”The White Album” med popgruppen från Liverpool som släpptes första gången 1968. Du får även fyra posters på bandmedlemmarna och en stor affisch. Och givetvis en oförglömlig stund av pophistoria.

BILDBEVISET: Så här såg en av tidernas mest klassiska vinyl-album ut. Sök efter ditt exemplar här

Jätteboxen

Nöjer du dig inte med en vinylskiva? Är du ute efter massor till din unika samling? Ja, då kanske du bör spana in den här annonsen. Här får du 1 000 lp-skivor som är en blandning av hela album, singlar och så kallade maxi-singlar.
Och du får musik från nästan alla genrar som finns. Vad sägs om rock, pop, blues och folkmusik?

Kolla in prislappen här på jätteboxen

Modernare alternativet

Som en bonus, om du är ute efter något mer ”modernt” än vinylskivor, så finns det givetvis en uppsjö av cd-skivor att välja mellan på Tradera (över 50 000 annonser i skrivande stund). Gillar du klassisk musik så är denna box ett måste för dig: 62 cd-skivor med några av världens mest klassiska kompositörer – från sen romantik till wienklassicism.

Jättesamlingen för dig som älskar – ”allt”. Så mycket auktioneras den ut för.

Vad letar du efter just nu? Kolla här

• Vinylskivor – botanisera i jätteutbudet här

• CD-skivor – kolla in över 50 000 annonser här

Relaterade produkter