Tradera Nyheter

Coola sakerna som skapade budkrig hos svenskarna

En Ipad i guld, en Louis Vuitton-väska – eller två söta rosa hundar? Här är några prylar som skapade budkrig hos svenskarna just nu.

Fick du inte riktigt vad du ville ha av jultomten? Du kan vara lugn – och dessutom tjäna en liten hacka på dina saker som kom i tomtesäcken. Massvis med svenskar väljer att auktionera ut sina prylar på Tradera. Här är ett axplock med sex av prylarna som skapade budkrig hos svenskarna, där du även kan se liknande objekt. Vad blir din favorit?

Väskan alla suktar efter

Stil och finess. Ja, det sammanfattar Louis Vuitton. Från en vintage-butik i London kommer den här coola versionen som fick 125 bud. Vad man får? En väska i fint vintageskick, inga fläckar, hål eller lukt, enligt annonsören. Den här modellen, ”Speedy 30”, är tillverkad 2011 i Frankrike.

Paddan i guld

Är paddans tid över? Knappast va. Den här häftiga Ipaden – i guld – skapade budkrig med 191 bud och priset landade på 3 550 kronor. Det var nog inte så konstigt. Paddan var nämligen helt oanvänd…

Hitta fiskelyckan

Ge dig ut och fiska på sjön. Det är mångas stora nöje, för en stunds avkoppling. Många svenskar var dock sugna på den här fina fiskerullen, en Abu Ambassadeur 6000. Över 100 bud fick den, där du bland annat får med reservdelar, nyckel i fint skick – och sist men inte minst en riktigt häftig läderväska.

Söta hundarna

Fick du inte husdjuret du drömde om i julklapp? Ja, då kan man alltid hitta söta kramis-djur. Dessa två söta hundar – i rosa kommer från London och har över 70 budgivare. De små söta djuren, tillika samlarobjekten, kommer från Victoria Secret.

Populära katten

Vad vore väl hundar utan katter. Några av de mer populära just nu är Lisa Larson-figurerna. Och den här fina svarta katten är från 1975. Budgivningen inleddes på en krona, men gick snabbt upp då över 90 bud kom in. Kissen är perfekt i bokhyllan – eller varför inte på vardagsrumsbordet, då den mäter 20 centimeter i höjd.

Stilfulla klockan

Har du fått den snygga kostymen av jultomten? Ja, då måste du matcha klockan också. Nästan 160 bud kom in på denna Tag Heuer Carrera – i nyskick. Prislappen landade på över 9 000 kronor. Klockan är en perfekt match för den med lite extra stil och finess.

Relaterade produkter