Tradera Nyheter

Favoriter i repris: Här är artiklarna ni gillat bäst 2015

Mopeder, regnjackor, skor och klockor. Under året har det funnits en rad texter som stuckit ut och lockat massor av läsare på Traderas sajt. Har ni missat dem? Här hittar ni ett urval av de mest populära.

Annonsen som hamnade på Aftonbladets löpsedel

I början av våren såldes en Puch Dakota från 1977 i Umeå. Den lyckliga säljaren var Kent Brodin som sålde sin gamla dyrgrip för hela 63 500 kronor. Men det var inte bara priset som var häpnadsväckande – annonsen visades hela 400 000 gånger innan den såldes.
Här kan du läsa texten

Sålde en regnjacka för flera tusenlappar

29-åriga Nathalie är ett riktigt Tradera-proffs, i en artikel berättade hon om sin bästa försäljning – ett regnställ från Helly Hansen. Regnstället hade hon fyndat på en loppis och slutpriset på Tradera blev 5400 kronor för regnjackan och 800 kronor för regnbyxorna.
Här kan du läsa mer om Nathalies bästa försäljning

Svindyr flygbiljett blev veckans mest klickade annons

En svindyr flygbiljett mellan Malmö och Örebro, det blev under hösten veckans mest klickade annons. Den roliga annonsen fick stor spridning i sociala medier och säljaren lyckades till slut bli av med den dyra biljetten.
Här kan du läsa mer om Klas svindyra flygbiljett

Tipsade om höstens hetaste inredningstrender

Naturmaterial, grön marmor och ljusa träslag. När kändisinredaren Andrea Brodin tipsade om höstens hetaste inredningstrender var det många läsare som klickade sig in för att ta del av tipsen.
Nyfiken på vad hon tipsade om? Här kan du läsa artikeln

Men det är inte bara tokiga annonser och kändisar som lockat till läsning på Traderas sajt här är några andra artiklar som lockat många in på sajten under året:
Därför är lego en bättre investering än guld
Sommarens hetaste träskor – här kan du fynda dem
Nintendospel säljs för tusenlappar
Fynda snyggaste vintage klockan

Relaterade produkter