Tradera Nyheter

Fynda Star Wars-prylar på Tradera

Det är Star Wars-hysteri i och med premiären av den nya filmen. Nu kan du fynda både vintage-objekt och nya prylar på Tradera. “Är man lite på tå kan man göra några riktiga fynd”, säger Malin

Det råder Star Wars-feber. Först lanserades det nya tv-spelet och den 16 december har den efterlängtade filmen världspremiär. Dessutom har både klädbutiker och leksaksaffärer fyllt hyllorna med kläder och prylar. Just nu finns allt från moderna lego-byggsatser och tröjor till klassiska samlarobjekt på Tradera.
Malin, 30, och hennes sambo är båda Star Wars-fantaster. De tycker båda att man dragit det hela lite för långt, men kan samtidigt inte låta bli att glädjas åt uppsvinget

–Jag köpte biljetter till filmen samma dag som de släpptes så klart, det fanns inget alternativ. Vi har båda gått och väntat på filmen, säger Malin.

I deras lägenhet finns en del detaljer från de gamla filmerna, favoritkaraktären är R2-D2 och han har fått en speciell plats i hemmet.
– En av våra stora favoriter som vi har hemma är en R2-D2-kakburk. Den är inte jättesnygg men en rolig detalj som passar oss bra, säger hon.

Vintage-figurer och samlarobjekt

Just nu har Tradera en kampanj med Star Wars-prylar och det faller både Malin och hennes sambo i smaken. Man kan bland annat hitta en vintage R2-D2 Pop Up från Droids-serien, eller en Parafras målning som är inspirerad från en affisch från 1977.
– Det finns massor av unika grejer att buda på. Olika samlarfigurer, kläder och lego. Vi är mest sugna på klassiska samlarobjekt. Det finns någon hemma som även är sugen på de stora Legoförpackningarna med dödsstjärnan, yoda och R2-D2. Är man lite på tå kan man göra några riktiga fynd, säger Malin.

Hitta allt till Star wars här

De som är intresserade kan göra några riktiga vintage-fynd. Här finns stora figurer och klassiska prylar att välja bland.

Mycket att välja på för stora och små

Just nu finns det allt från billiga posters till dyra samlarobjekt att välja mellan. För de riktigt inbitna finns här unika samlarobjekt och för de lite yngre finns mjukdjur och actionfigurer
–Även syskonbarnen skolas i Star Wars, de är inte så gamla än och har mest sett de tecknade filmerna. När de såg de riktiga förstod de inte riktigt att Anakin blir ond, han är ju deras hjälte. De älskar Star Wars och det här är verkligen fantasternas säsong. Vi har hittat lite actionfigurer och lego till barnen till jul, säger Malin.

Hitta alla objekten här

Här är ett urval av allt du kan hitta:

Vintage R2-D2
General Grievous-figur
Yoda-byst Vintage-figurer
Return of the Jedi-poster
Foto från Return of the Jedi
Obi-Wal Kenobi Premiun Format Figur
Poster Hoth Battle
Yoda Hoth Statue
Vintage AT-AT
Darth Maul-figur

Relaterade produkter