Tradera Nyheter

Gör som Schyffert: Hjälp flyktingar via Tradera

12 miljoner människor har tvingats fly sina hem och hundratusentals människor har mist livet på grund av kriget i Syrien. Vill du gör ditt för alla människor på flykt? Tradera hjälper dig att hjälpa.

Den senaste tidens rapportering om flyktingkrisen har berört många. Välgörenhetsorganisationernas insamlingar har mött ett massivt stöd och det svenska folket har visat att de vill göra sitt för att hjälpa till. Vissa blir volontärer, andra skänker pengar och en del samlar ihop förnödenheter till de som är på flykt.

Men ibland är det svårt att veta hur man hjälper till på bästa sätt. Då kan Tradera hjälpa dig att hjälpa. Henrik Schyffert och Johan Rheborg samlade till exempel ihop makalösa 550 300 kronor när de auktionerade ut en standup till förmån för Röda korset. Och radioprofilerna Titti Schultz och Farao samlade ihop 32 100 kronor till UNICEF genom att erbjuda en tjejkväll till högstbjudande.

Behovet är enormt, och du behöver inte vara känd för att hjälpa till genom Tradera. Du kan helt enkelt välja ”välgörenhet” när du skapar din annons och då går hela beloppet direkt till Radiohjälpens insamling för människor på flykt. Du kanske har kläder som aldrig används, eller varför inte en vas, en tavla eller en möbel? Varje krona räknas. Det finns redan exempel på många fantastiska initiativ från privatpersoner genom Traderahjälpen.

Bli en av dem! Klicka här för att komma till Traderahjälpen!

Relaterade produkter