Tradera Nyheter

Guiden: Så lätt kan du tjäna pengar på dina gamla prylar

11 000 kronor – så mycket har svenskarna i snitt saker för hemma i förråd och garage, som bara ligger och skräpar. Här kan du förvandla dina gamla prylar till pengar. Så här enkelt är det.

I de svenska hemmen finns i genomsnitt saker till ett värde av 11 000 kronor som ligger oanvända i förråden och garderoberna. Pengar du skulle kunna använda till en semester, nya kläder eller något annat roligt. På Tradera kan du sälja det mesta oavsett om det handlar om kläder, hemelektronik, samlarsaker eller möbler. Och det bästa av allt – det är kostnadsfritt att annonsera. På Tradera betalar du bara för annonsen om du får din pryl såld.
Hur mycket “dolda pengar” har du i din garderob – här kan du testa vad dina prylar är värda

Enkelt och smidigt

Det är enkelt att lägga upp en annons på Tradera och du behöver inte oroa dig för att du måste vara tillgänglig via telefon eller mail.
– Den enda personen du behöver ha kontakt med är den som vinner din auktion. Du slipper hålla på att svara på en massa mail och samtal från folk som vill pruta. Här är det marknaden som sätter priset, säger Marcus Almén på Tradera

En miljon besökare – i veckan

Oavsett om din köpare bor i Haparanda eller Ystad är det lätt att sälja på Tradera. Här går hela principen ut på att du ska skicka det du säljer. Och med över en miljon unika besökare i veckan når du enkelt ut till potentiella köpare.
Vad är det vanligast att folk köper och säljer på Tradera?
– De mest populära kategorierna är kläder, heminredning och hemelektronik. Men även udda prylar och samlarsaker är mycket populära. Just nu är det många som letar efter märkeskläder, säger Almén.

Hur mycket “dolda pengar” har du i din garderob – här kan du testa vad dina prylar är värda

Tre enkla steg till en lyckad försäljning

  1. Det första du gör är att skapa en annons, fylla i lägsta pris och slutdatum och ange fraktkostnad. ( Om du inte är medlem på Tradera behöver du först skapa ett konto.)
  2. Därefter, när du har fått en köpare, så tar du betalt för varan – Tradera erbjuder flera bra betalningslösningar.
    Här kan du läsa mer om vilken som passar dig bäst.
  3. Sist men inte minst så skickar du sedan varan till till köparen. Du betalar bara för annonsen om din produkt blir såld. Kostnaden är 10 procent men aldrig över 100 kronor.

Tips: Ladda ner Traderas app så kan du lätt följa dina auktioner live

Relaterade produkter