Tradera Nyheter

Här är 10 prylar alla svenskar måste ha under sommaren

Luftmadrass, robotgräsklippare, minigrill, en snygg sommarhatt och portabla högtalare.  Det finns vissa saker som gör sommaren lite enklare och roligare.  Här är tio prylar du inte kan vara utan under semestern.

1. Uppblåsbar luftmadrass

Slipp släpa fram bökiga sängar och gamla madrasser. Med en uppblåsbar madrass kan dina gäster sova kungligt under semestern. Enkel att förvara, snabb att blåsa upp och dessutom perfekt att ta med sig under utflykter i naturen.
Hitta luftmadrasser här

2. Portabla högtalare

Ta med din favoritmusik var du än är. Med en portabel högtalare kan du enkelt spela upp dina favoriter från såväl Spotify, Apple Music som Youtube. Kvalitén är bättre än någonsin om man jämför med några år sedan och ofta finns bra alternativ under 500 kronor. Kommer garanterat bli din bästa kompis under grillkvällar och dagar på stranden.
Här kan du hitta portabla högtalare

3. Uppblåsbar pool

Du behöver inte vara miljonär för att erbjuda dig själv och dina barn en pool. De uppblåsbara poolarna är enkla att installera, roliga att använda och billiga att köpa. På Tradera hittar du alternativ från 500 kronor i uppåt i alla storlekar du kan tänka dig. En garanterad succé i trädgården i sommar.
Fynda poolen här

4. Kylväska

De har varit omåttligt populära i Sverige under decennium av en anledning. En kylväska är perfekt under härliga utflykter och dagar på stranden. Du håller både mat och dryck kallt och bär den enkelt med dig vart du än går. Ett extra plus att kylväskorna ofta är riktiga billiga. På Tradera finns flera alternativ från tio kronor och uppåt.
Spana in kylväskor på Tradera här

5. Grillset

Är du kungen vid grillen? Du måste du ha rätt prylar. Ett bra grillset gör det inte bara roligare att vända på stekarna, det gör också att maten smakar godare. Och du behöver inte slå till på japanska kockknivar för att lyckas. Det finns flera billigare varianter som innehåller allt du behöver för under 500-lappen.
Hitta ett grillset här

6. Stråhatt

Sommarens hetaste accessoar är hatten, åtminstone om du frågar modeexperterna. På Tradera kan du hitta alternativ som är snygga och billiga – för både män och kvinnor. Hatten är ett enkelt sätt at lyfta din outfit och dessutom få skydd mot solen. Vågar du ta steget?
Här finns massor av stråhattar

7. Robotdammsugare

Den blev ”Årets julklapp” 2015 av en anledning. En robotdammsugare är den bästa varianten av städning. Du behöver inte röra ett finger och kan enkelt kolla på medan maskinen gör jobbet. En billig investering som sparar tid och energi.
Spana in robotdammsugarna som säljs just nu

8. Portabel mobilladdare

Trött på att batteriet tar slut i din smartphone? Då är du inte ensam. Men det finns sätt att undvika katastrofen när telefonen dör mitt i din favoritpodd. En portabel laddare håller oftast upp till två laddningar och är perfekt att ha med sig på stranden eller långa dagar på stan.
Hitta en portabel högtalare här

9. Kindle

E-boksläsaren har riktigt inte slagit i Sverige men vi lovar att den kommer förändra ditt läsande för alltid. Vad sägs som att bära med sig hundratals böcker i en liten pryl som är lättare än både Ipad och Iphone? Kindle går också att använda i både solljus och totalt mörker. Ett perfekt alternativ för bokmalen som är på resande fot under semestern.
Fynda läsplattan här

10. Studsmatta

Vill du ge dina barn och dig själv timtals av spontan glädje i sommar? Köp ens studsmatta. Den här prylen brukar i de flesta fall bli barnens favorit och är även perfekt för vuxna som vill komma i form. Vi lovar – några timmars hoppande kommer att få dig genomsvettig.
Här hittar du massor av studsmattor

Relaterade produkter