Tradera Nyheter

Här är fem prylar du behöver för att heja fram ett svenskt guld

De svenska damerna stod för en bragdinsats mot Brasilien under tisdagskvällen. På fredag möter de Tyskland i en avgörande final. Här är fem prylar du behöver för att heja fram ett nytt svensk guld.

Fotbollströja:

Det finns inget plagg visar bättre att du är en supporter än den officiella fotbollströjan. På Tradera kan du hitta ett flertal alternativ, från 60 kronor och uppåt. Och ja, tyvärr finns det alternativ för våra Tyska motståndare också.

Hitta fler matchkläder här!

Halsduk:

Saknar du fotbollströja? Då räcker en halsduk gott och väl. Snygg att kombinera med dina vardagskläder och går att använda som hjälpmedel för att visa din glädje under Sveriges mål.

Snygg halsduk

Fotbollsskor:

Det råder fotbollsfeber i Sverige. Och självklart kommer både du och dina barn vilja springa ut och och dra några frisparkar efter Sverige vunnit hela turneringen. Se till att vara förbered och köp ett par skor både till dig och barnen.

Här hittar du fotbollsskor

Fifa 2016: Fifa 2016 är inte bara det kanske bästa och med avancerade sportspelet som gjorts. Det är också det första stora fotbollsspelet där damspelare finns med. Perfekt för uppladdningen. Eller vad sägs om att spela finalen själv innan den ens är avgjord?

Här finns Fifa 2016

Sverigeflagga:

När Sverige vinner guld, ta ett ärovarv runt huset med en Sverigeflagga som mantel. Eller så hänger du upp den den i flaggstången – som de flesta normala människor skulle ha gjort.

Hitta flaggor här

Relaterade produkter