Tradera Nyheter

Här hittar du svenskarnas galna samlarprylar

Matchtröjor, modellbilar och uppstoppade djur. Det går att samla på i princip vad som helst. Här är listan med galna samlarprylarna som i skrivandets stund har flest bud på Tradera.

Många av oss gillar att samla på saker och fylla våra hem med de annorlunda prylarna. Det kan handla om specialutgåvan av en särskild lp-skiva, saltkar i silver eller varför inte olika delar ur en speciell servis. På Tradera kan du hitta nya tillskott till din samling – ett mecka för alla landets samlare.

Listan toppas av…

Just nu toppas listan med de samlarprylar som har flest bud av en alldeles speciell matchtröja. Nämligen en Detroit Red Wings signerad Henrik Zetterberg – den har fått 78 bud. På andra plats hittar du Corgi Toys Scale Figures 1505 i orginalkartong med 77 bud. På listan finns också bland annat en uppstoppad groda, en gammal skrivmaskin, en samling med kultförklarade smurfarna och en emajlskylt med texten ”Drick Pommac väl avkyld”. Men du hittar även Ghostbusters-figurer, dalahästar, ett vintageskepp från Star Wars, en majblommekrans från 1951, Barbieskor och en häftig mask från Alien vs Predator.Dessutom finns ett handskrivet brev som Eddie Medusa har skrivit.

Några av de objekt som i skrivandets stund har högst bud är:

  • Tekno DKLastbil Apotekarnes: 4 699 kr
  • Ett SAAB J35 Draken modellplan flygplan J 35: 4 050 kr
  • En ångmaskin med reservdelar: 1 691 kr
  • En stor dalahäst (61 centimeter): 1 650 kr
  • En gammal plåtburk från Falköping: 1 325 kr
  • En vintage-figur som föreställer Snorkfröken: 1 225 kr

Här hittar du alla samlarobjekten

Relaterade produkter