Tradera Nyheter

Här kan du sälja dina oönskade julklappar

Fick du något i julklapp som du inte ville ha eller som du redan har? Gör som många andra och sälja dina oönskade julklappar på nätet. På Tradera dyker klapparna upp lika snabbt som de öppnats.

Alla julklappar går inte alltid hem och ibland är det faktiskt tanken som räknas. Men vad gör man med prylarna man fått som man inte vill ha? I många fall går de såklart att lämna tillbaka eller byta. Men om förpackningen redan är bruten eller om kvitto saknas blir det svårare. Då är den smartaste lösningen att sälja klappen på nätet och tjäna pengar på den. På det sättet kan du bli fri från mormors hemstickade tröja, Bieber-biljetten eller den extra iPaden. Med pengarna du får ut av försäljningen kan du dessutom unna dig något som du verkligen vill ha.

Säljs direkt

På Tradera drar försäljningen av de oönskade julklapparna igång redan på julafton och ökar sedan under mellandagarna. De flesta lägger ut klapparna direkt eftersom det inte är någon idé att vänta. Enligt statistik från tidigare år är det främst mobiler och teknik som säljs på nätet, men det är också populärt med biljetter till konserter och evenemang samt kläder. Maxa auktionspriset Inför försäljningen finns det några saker du bör tänka på för att maxa priset och göra en så bra affär som möjligt. Var noga när du skriver annonsen och se till att all information stämmer.

Sätt en bra rubrik och ta alltid med bilder. Använd ord som ”oanvänd” eller ”helt ny i förpackning” för att kunna höja priset och jämför vad andra tar för pris för samma pryl. På Tradera väntar många oönskade julklappar på nya ägare. Här finns allt från elektronik till trendiga kläder, resor och biljetter.

Här kan du hitta julklapparna du önskat dig och sälja de du inte vill ha

Just nu får du 50 procent rabatt på 10 annonser med Rabattkoden: KLAPPFAIL

Relaterade produkter