Tradera Nyheter

Heta kändisprylarna som alla vill ha

Några av landets största idrottsprofiler skänker prylar till förmån för barn- och ungdomsidrotten.
Då råder det rejält budkrig om de exklusiva sakerna.
Här är de fem hetaste just nu.

Hela listan: Här är alla sportprofilernas auktioner på Tradera.

Barn och unga ska kunna idrotta på samma villkor, oavsett ursprung, religion, kön eller ekonomiska förutsättningar.
Via projektet #GEBORTTILLSPORT har några av Sveriges största idrottsprofiler samlat in prylar och utrustning som just nu auktioneras ut på Tradera. Ala pengar som samlas in går till stiftelsen med målet och syftet med rätten till idrott på lika villkor.

Och det råder rejält budkrig kring prylarna, där du kan se samtliga annonser här.
Vi har valt ut de fem hetaste just nu, som du inte bör missa, samtidigt som du har en stor chans att bidra och slå ett slag för barn- och ungdomsidrotten i Sverige.

• Stjärnans unika pryl

Peder Fredricson och hästen All in vann EM-guld på hemmaplan i augusti. Och den här prylen, tillhörande stjärnhästen, slåss många auktionsköpare om. I skrivande stund är det över 220 bud och det högsta budet ligger på över 19 000 kronor – och det lär öka innan auktionen avslutas.

Missa inte prylen med stjärnglans. Se hela annonsen här.

• Se stjärnorna i världens bästa liga

Det vimlar av svenska ishockeystjärnor i världens bästa liga. Nu finns den unika chansen att se dem på plats. Just nu har över 200 svenskar lagt bud på den här annonsen, som har ett högsta bud på över 32 000 kronor.

Superresan till världens bästa liga – se hela annonsen här.

• Historiska tröjan – signerad

Tre Kronor är Sveriges mest folkära landslag. I maj lyckades de med bedriften att ta hem sitt tionde VM-guld, genom att finalslå Kanada i Köln.
Efter guldet valde laget att fira med svenska folket på Sergels Torg i Stockholm. Nu kan du känna lukten av guld och föreviga ögonblicket genom en signerad guldtröja. Snart har över 200 bud kommit in och högsta budet ligger i skrivande stund på 5 500 kronor.

Känn gulddoften igen och slå till. Spana in hela annonsen här.

• Guldhjältens signerade handskar och tröja

Han skrev in sig för evigt i den svenska idrottshistorien när han sköt hem guldet i Lillehammer 1994 och blev ett frimärke. Till förmån för #GEBORTTILLSPORT har Peter ”Foppa” Forsberg skänkt sina signerade handskar. Men det är inte det enda. Nu kan du lägga vantarna på en äkta matchtröja, som ”Foppa” själv har spelat i under åren i världens bästa hockeyliga. Över 17 000 kronor är högsta budet just nu.

Kolla in superstjärnans unika handskar här.

Matchtröjan som alla vill ha – slår du till? Kolla här!

• Alpinstjärnans barnvagn

Nu kan du kombinera både familjelivet och motionen. Alpinstjärnan Anja Pärson och Filippa Rådin har valt att skänka sin joggingvänliga barnvagn: ”Anja och Filippa fullkomligt älskar denna vagn och tycker därför att det är en bra gåva till GeBortTillSport”, står det i annonsen.

Missa inte barnvagnen – se hela annonsen här.

#GEBORTTILLSPORT

GeBortTillSport är ett initiativ som syftar till att barn och unga ska kunna idrotta på lika villkor, oavsett ursprung, religion, kön eller ekonomisk förutsättningar. Genom att samla in utrustning som inte används och fördela till de som behöver, skapas förutsättningar för sport på lika villkor.

En del i projektet är själva insamlingen av utrustning. En annan del i projektet är auktion av idrottsprofilers prylar och utrustning. Pengarna vi samlar in går till stiftelse med samma syfte och mål som vi; rätten till idrott på lika villkor.

Se alla auktionerna på Tradera just nu.

Relaterade produkter