Tradera Nyheter

Jättesamlingen som blev värd en liten mindre förmögenhet

Se Lego-samlingen som drog in över 9 000 kronor till säljaren.
Har du kvar de färgglada bitarna från barndomen? På Tradera kan du tjäna en hacka – eller hitta delarna till ditt byggprojekt.
Här är fem andra Lego-samlingar som du inte får missa.

Wow, vilken samling. Den här måste du bara se om du också är en Lego-fanatiker!

Någon Lego-fanatiker har redan fått en god jul. Sajten BrickLink sålde precis den sista delen av sitt lager – och samlingen på 75 kilo drog in modiga 9 000 kronor. Den innehöll 56 400 enskilda delar, med en hel del godbitar för konnässören. Kolla in annonsen här. 

”Vi har strävat efter att hålla en extremt hög kvalitet på de begagnade bitar vi sålt, så Legot som nu säljs är i princip i nyskick. Undantaget är äldre, sällsynta delar som är svåra att få tag i, men för dessa är skicket beskrivet”, skrev säljaren.

Sugen på 38 kilo Lego? Då måste du bara se det här!

I köpet ingick bland annat 182 Minifigs och 250 beskrivningar. Men var inte ledsen för att du missade klippet. En rad andra samlingar ligger ute på Tradera. Den här annonsen ger dig 38 kilo i ett slag.

I skrivande stund ligger det ledande budet på 3 600 kronor. Det innebär att du som har en likadan låda i garderoben kan dra in rejält med pengar till julkassan. Den här högen på 18 kilo (minst) har utgångspriset 4 000 kr. 

Kolla in: så mycket kan du få för ditt gamla Lego!

Stora paketet du kan fynda

Ett stort paket Friends-Lego, på cirka nio kilo, ligger i skrivande stund på 2 499 kronor. Nypriset sägs ligga på 7 000 kronor, och du får bland annat med en bergochdalbana, popstjärnornas tv-studio och turnébuss – samt skolan Heart lake high. Kolla in alla prylarna här.   

För dig som gillar Friends men har en lite tunnare plånbok finns en hög på 8,2 kilo. Det högsta budet ligger bara på 815 kronor.

Jösses, vilken prislapp. Sitter du inne på en sån här kan du tjäna en rejäl hacka. Kolla in här.

Något för den konservative

De konservativa Lego-entusiasterna kan slå till på en mer klassisk samling. Här hittar du en blandning på 8,6 kilo, av varierad ålder och skick.  Det ledande budet ligger strax över 300 kronor.

Det finns även samlingar för dig som är lite mer nischad – exempelvis om du gillar polis-Lego.   

Här hittar du 1,8 kilo av huvudsakligen polisdelar, bland annat med fönster, galler, plattor och väggar.

Så mycket kan ditt gamla Lego vara värt – kolla in priserna här. Har du något du glömt bort på vinden?

Relaterade produkter