Tradera Nyheter

Kolla, kan du gissa priset på klassiska figuren?

Klassiska figurer kan vara värda en förmögenhet. Ja, det visar i alla fall den här listan. Här är fem galet coola figurer – där en av dem är värd 45 000 kronor.

Se alla bilderna på figuren som kostar 45 000 kronor här!

Samlarprylar har allt som oftast ett högt andrahandsvärde. När det kommer till klassiska fiktiva figurer kan värdet bli enormt. Det visar om inte den här listan nedan – där några av dem är gigantiska till storleken.
Vi har plockat fram några av dyrgriparna som finns på Tradera just nu.Vilken slår du till på till samlingen?

• Mardrömslika doktorn

Mer än en bättre månadslön. Ja, så mycket kostar det att få loss den här statyn. Det handlar om fiktive Hannibal Lecter, som bland annat medverkade i kultfilmen ”När lammen tystnar” från 1991. Statyn är i full storlek och är en av tio som gjorts. Den ser mer eller mindre verklig ut (vilket i sig kan vara lite skrämmande) och har skapats av Björn Elmart vid Elm Studios. Vågar du slå till på exemplaret?

Så mycket kostar Hannibal Lecter-statyn – se alla bilderna här!

• Hjälten från Gotham City

Batman går alltid hem. Nu har du chansen att norpa åt dig en staty – som är 76 centimeter hög. Figuren är baserad på Batman Arkham Origins och är designad av Lee Bermejo. För 14 000 kronor får du figuren, som bland annat har avtagbar mantel. I denna exklusiva version får du dessutom med – ett extra huvud…

Spana in Gotham Citys hjälte här!

• Datahackern från trilogin

Vad är verkligt och vad är inbillat. Ja, det var några av frågorna som trilogin om Matrix ställde till biopubliken. Filmerna The Matrix, The Matrix Reloaded och The Matrix Revolutions blev kassasuccéer, där enbart den första filmen, som hade biopremiär 1999 i USA, spelade in över 460 miljoner dollar. Nu finns en av de klassiska figurerna ute på Tradera. Det handlar om dataprogrammeraren och hackern ”Trinity” som fanns med i samtliga tre filmer.
Här får du henne i svarta läderkläder, svarta solglasögon och sin svarta motorcykel. Figuren är kallgjuten och cirka 33 centimeter lång.

Så mycket kostar ”Trinity” – se hela annonsen här!

• 1979 års coolaste ”boxare”

”Adrian, Adrian…”. Ja, alla som har sett filmerna om Rocky Balboa känner igen citatet från den första – av totalt åtta filmer – om Philadelphias boxnings-stolthet. I serien gick han bland annat tuffa matcher mot Apollo Creed, Clubber Lang, Tommy Gunn och inte minst Ivan Drago.
1979 kom den andra filmen, Rocky II, och det är därifrån den här figuren är hämtad. Här får du Rocky Balboa, i sin klassiska svarta hatt, lite på sniskan, tillsammans med hunden Butkus.

Kolla här: Bilderna på ”Rocky” som du måste se.

• Maffiabossen nummer 1

Är du en fantast av ”Gudfadern”-trilogin? Tänkte väl det. Då finns det nog inte så mycket att tveka på. Just nu finns den här coola figuren ute på Tradera – och den blir din för lite över 3 000 kronor. Det handlar givetvis om maffiabossarnas maffiaboss: ”Don Vito Corleone”, från den ökända Corleone-familjen i filmerna, där den första hade premiär 1972 i USA.

Se hela annonsen här på mäktiga ”Don Vito Corleone”.

Vilka figurer letar du efter? Just nu finns det över 1 000 objekt på Tradera – kanske har du en dyrgrip hemma på vinden? Kolla här.

Relaterade produkter