Tradera Nyheter

Lista: Här är samlarsakerna som gör succé i jul

Begagnade klappar är hetare än någonsin i år. Helst ska det vara samlarsaker – i alla fall om du frågar svenska folket. Nu ge vi dig de bästa tipsen på vad du kan ge bort till såväl mamma, pappa, kompisen som dina barn.

Planerar du att springa runt i affärer under julrusningen och handla klappar till dina nära och kära? Då ska du tänka om. I år är det nämligen begagnat som gäller. Enligt en färsk undersökning från Tradera önskar sig 58 procent av svenskarna samlarsaker under granen. På auktionssajten finns tusentals föremål att välja bland. Och det är inte svårt att vara unik. Eller vad sägs som en cool Karl Alfred-figur, Pokémon-kort eller en fin tallrik från 1800-taletKolla in listan nedan och bli inspirerad inför dina julklappsköp!

Till mamma:

Är mamma en servisfantast? Grattis! På Tradera finns hur mycket som helst för den som gillar vackra koppar och tallrikar. Kolla in dessa med fina indian-motiv eller denna från 1800-talet. Den här retro-tallriken är också värd att titta på.

Till pappa:

Ett par gamla registeringsskyltar i USA-stil gör få besvikna. Perfekta att sätta upp i garaget eller källaren för att skapa den där myskänslan. Vad sägs som den här coola? Den här dolkenär också ett alternativ, likaså den här miniatyr-bussen.

Till kompisen:

När det handlar om klappar till kompisarna går det att att vara lite mer crazy. Vad sägs som en klassisk gammal spargris till den snåle en Mercedes-replika till kompisen som drömmer om en bil eller en antik rättskrivningslära-boktill språkpolisen?

Till din partner:

Här gäller det att tänka till och fundera över vad din partner egentligen vill ha och prata ihop dig med familj och vänner så ingen krock sker. Är hen kaffe-galen? Kolla in denna coola kartong, den här fina burkeneller varför inte en kaffekvarn från 40-talet? Om inget av ovanstående tips passar finns det gott om andra prylar – här kan du själv leta och botanisera bland alla fantastiska samlarsaker

Till barnen:

Årets hetaste trend bland barn är Pokémon. Och på Tradera finns en uppsjö av saker för de frälsta, som inte behöver kosta speciellt mycket. Här kan du kolla in de billigaste och populäraste just nu. Men glöm inte att de klassiska leksakerna fungerar än i dag. Garanterat unika klappar i dessa Ipad-tider! Titta på denna coola plåtbil, de här fina My Little Pony-figurerna eller varför inte en mäktig robot?

Relaterade produkter