Tradera Nyheter

Listan: 10 samlarprylar som kostar skjortan

Pokémonkorten från skolgården, Beatles och världens största basketstjärna genom tiderna.
Vad har dessa gemensamt? Jo, att det just nu finns objekt ute på Tradera för ofantliga summor kopplade till dessa nämnare.
Spana in samlarobjekten som du inte visste hur dyra de är!

Listan: Här hittar du ALLA samlarprylar just nu – dyra som billiga!

Hängivna samlare vet vad de vill ha och är oftast beredda att betala riktigt mycket pengar för objekt som saknas i ens egen samling.

Samlarkort som Pokémon och Magic är populära världen över och har man rätt kort kan det vara värt en förmögenhet.

Men även signerade prylar från kända sportstjärnor, musiker och band eller andra kändisar kan vara värda riktigt mycket pengar.

Här är tio rariteter med en rejäl guldkant.

1. Exklusivt Pokémonkort

Det här kortet är en speciell upplaga av den populära Pokémonkaraktären Charizard som är mycket exklusiv. Kortet heter 1st Edition Shining Charizard och är i perfekt skick enligt PSA-systemet som graderar skicket på samlarkort.

Det finns omkring hundra exemplar av det här kortet i världen och ett av dem säljs nu på Tradera för 40 000 kronor.

Kolla in exklusiva kortet här.

2. Signerat Michael Jordan-linne

Vill du ha ett basketlinne med världens bästa spelare genom tidernas autograf på, hemma på väggen? Eller ha på dig när du lirar med polarna i vår? Självklart vill du det. För 17 000 kronor kan du få det hetaste basketlinnet som finns på Tradera.

3. Signerad Beatles-LP

The Beatles är enligt många ansedda som världens största band genom tiderna. Nu finns chansen att buda hem den legendariska LP:n Magical Mystery Tour från 1967, signerad av John Lennon och Paul McCartney. Givet köp för den där riktigt passionerade musiknörden.

4. Guldskiva från Europe

För drygt 30 år sedan fick den legendariska svenska rockgruppen Europe 27 miljoner människor att köpa deras senaste platta med jättesuccén The Final Countdown. Alla har hört de inledande tonerna i låten som blivit låtens absoluta kännetecken.

Utropspriset ligger på 15 000 kronor, ett helt klart rimligt pris för en fantastisk bit av rockhistorien.

5. Katana från 1400-talet

För ett gäng tusenlappar kan du få ett japanskt svärd från 1400-talet, hur fett är inte det? Den här katanan skapades av smeden Tomoyuki under Bunei-perioden.

Perfekt om du ska klä ut dig till Shogun och vill skapa den där autentiska känslan.

6. Samisk kniv

Här är en populär Samekniv som är gjord av Thore Sunna. Han var en av landets främsta knivmakare och har här gjort en kniv med en mycket vacker gravyr. Knivar är populära samlarobjekt och kan användas såväl som prydnad, som i skogen.

På den här kniven har redan över 70 personer lagt bud.

7. Sköld från filmen 300

Den actionspäckade filmen 300, om 300 spartanska krigare som kämpade till döden mot Xerxes trupper i Slaget vid Thermopylae blev stor succé.

Här är en av sköldarna som användes vid inspelningen av filmen och den kan nu bli din. Antingen att låta ungarna leka krigare med eller bara för att ha en bit filmhistoria hemma.

Utgångspriset ligger på 20 000 kronor.

8. Magicsamling

Du kanske är en ny samlare som alltid gillat Magic. Det här är ett tillfälle som kanske aldrig återkommer, en nästan helt komplett samling ur serien ”Unlimited”. Varför inte börja på topp? Lägg ett bud!

9. Gigantisk Pokémonsamling

Säljaren tror sig här sitta inne på en samling på mellan 10 000-15 000 Pokémonkort. Här finns alla möjliga upplagor och här är fyndläget stort. Utropspriset var på bara en krona men är nu uppe i över 7 000 kronor.

Det är fortfarande mindre än en krona per bild och vem vet vilka godbitar som döljer sig i samlingen.

10. Pacman-statyett

I samarbete med 37-årsjubileet av Pacman togs en officiell staty av den älskade tv-spelsfiguren fram av konstnären Richard Orlinski.

Det här exemplaret är ett av endast 25 stycken som finns och utgångspriset ligger på 39 999 kronor.

Vilka samlarprylar vill du lägga vantarna på? Kolla in det gigantiska utbudet på Tradera här!

Relaterade produkter