Tradera Nyheter

Listan: 10 superfynd – för under 10 kronor

Ont om pengar efter jul och mellandagarna? Lugn, det går fortfarande att shoppa loss utan att bli ruinerad. Här är tio superfynd på Tradera – under 10 kronor.

Vinylskiva – Peter Tosh:

En snygg vinylskiva, från The Wailers bortglömde superstjärna, som är perfekt att ge bort till din musikintresserade vän eller behålla själv. Passar också att hänga upp på väggen som prydnad.

Fint porslin:

Danska Royal Copenhagen är en av Europas äldsta tillverkare av porslin. Deras kanske mest kända mönster är Musselmalet. Här kan du fynda två av dessa assietter för bara nio kronor – i fint skick dessutom.

Coola örhängen:

Sugen på att uppdatera din smyckessamling? Det behöver inte göra speciellt ont i plånboken. Dessa fina varianter i lila kristall kostar bara nio kronor och kan piffa till vilken outfit som helst.

En krona:

Borde inte en krona kosta en krona? Så är inte fallet när det gäller detta objekt. Dock så kan du komma att få bra betalt för den om några år. Denna enkrona är från 1915 och är inte minst en historisk raritet som påminner dig om vår historia.

Snygg jacka:

Vad sägs som en cool kortärmad bikerjacka för åtta kronor? Den här är både billig och snygg – och kan bli din med några klick.

Mysbyxor:

Mysbyxor är alltid bra att ha och fungerar både hemma och vid träning och fritidsaktiviteter. Dessa, i fint skick från Lindex, kostar just nu bara sju kronor. Billigt va?

Påslakan-set:

Överraska ditt barn med ett helt nytt påslakanset med Pixars succéfilm ”Cars” som motiv. Både roligt för barnen och för din plånbok.

Lego:

Lego är något som uppskattas av nästan alla. Här har du chansen att fynda massor av roligt byggande för fyndpris.

Armband:

Ett armband kan vara detaljen som gör din outfit perfekt. Den här coola varianten kostar bara några kronor, men är en perfekt accessoar att matcha med din stil.

Massor av leksaker:

1,5 kilo leksaker med Hero factory, lego och Bioniclebitar för några kronor. Här har du chans att göra ett riktigt superfynd till dina barn.

Relaterade produkter