Tradera Nyheter

Listan: Julklapparna som ALLA vill ha

Nu är det mindre än tre veckor kvar till jul.
För dig som inte fixat klapparna än är det hög tid.
Här listar vi julklapparna alla vill ha – åtminstone om man ska tro på trenderna.

Julhandeln har varit igång ett sedan ett bra tag tillbaka och tog rejäl fart på Black Friday för lite drygt en vecka sedan.

Trots att många väljer att shoppa julklapparna redan i november så räknar Handelns utrednings institut, HUI research, med att tillväxten för handeln kommer att landa på 3 procent i december vilket innebär att handeln kommer att omsätta hela 78,5 miljarder kronor den sista månaden 2017.  Den branschen som går starkast just nu är möbelhandeln, skriver HUI i sin handelsprognos.

Att många önskar sig prylar till hemmet är därför inte en långsökt gissning. Men det är såklart inte bara möbler som folk vill ha under julgranen i år. Här hittar du en lista på andra klappar som vi svenskar önskar oss 2017.

TV-spel och konsoler

Att spela tv-spel är mångas intresse, både stora som små. Att det skulle bli en populär julklapp är därför inte så långsökt. På Black Friday, i USA, var det just en konsol, nämligen Nintendo Switch, som blev den mest säljande produkten online under rean enligt statistik från Adobe digital, skriver gamereactor.se. Hemma i Sverige uppger Webbhallen, i en artikel på fz.se, att de sålde bäst av PS4 konsolen men att både försäljningen av Nintendo Switch och Xbox gick bra.

Vill du få mer för pengarna här hittar du konsolerna på Tradera.

Lägg en fusk-päls under granen

Är du på jakt efter en julklapp till ett modelejon? Då ska du inte missa årets modejulklapp fuskpälsen. Det är Svensk Handel Stil som i samarbete med Swedish Fashion Council för tionde året siat om vilket modeplagg som toppat trend- och försäljningslistan och i år är det fuskpälsen som kniper titeln.

Att det var just fuskpälsen som tog hem utmärkelsen är inte så förvånande för den som följt modebloggar och tidningar under året men för den som ännu inte utvidgat sin vintergarderob med en härlig Fake-fur är det absolut den ultimata julklappen. Fuskpälsar finns i mängder av olika utföranden från enkla koftor till rejäla kappor och på Tradera hittar du de flesta varianterna.

Drönare

Många trodde att det var drönaren som skulle ta hem utmärkelsen som årets julklapp 2017. Även om drönarna funnits på marknaden i ett par år nu så har de fått ett ganska rejält uppsving under 2017 – inte minst när de avancerade drönarna numera går att köpa för bara ett par tusenlappar. För den som har mindre budget finns det såklart en hel uppsjö av mindre avancerade modeller på marknaden – men du får räkna med att du får vad du betalar för.

Här kan du fynda din drönare i jul. Dji Phantom 4 med extra batterier.

Här hittar du en billigare variant.

Böcker

Att ge bort böcker i julklapp är en riktig klassiker. Inte helt oväntat är julhandeln en av de viktigaste månaderna för bokhandeln, det uppger flera representanter för svenska bokhandeln på boktugg.se.

Och boken har dessutom tidigare blivit utsedd till årets julklapp. Bland årets hetaste titlar hittar vi bland annat kokboken Food Pharmacy och nya titlar av både Dan Brown och David Lagercrantz.

Här Kan du fynda böcker på Tradera.

Skönlitteratur.

Deckare.

Iphone X

Att Apple släpper en ny mobil några veckor innan jul varje år är knappast någon slump. Just i år är det många som drömmer om att hitta en Iphone X under julgranen. För dig som har en lite tajtare budget finns det just nu ett ordentligt fyndläge på de lite äldre modellerna. Eller varför inte på en Iphone 8 som bara är knappt en månad äldre än X men som du redan kan hitta massor av på Tradera.

Apple Watch och andra smarta träningsredskap

Ni kanske tänker att hypen är förbi men smarta klockor är fortfarande heta på marknaden och spås vara det hela 2018. Framförallt om du letar efter en julklapp till någon som är tränings-intresserad.

För 2017 var bärbar teknologi, såsom träningsklockor, etta bland träningstrenderna. I årets lista, som varje år tas fram av American College of Sports Medicine, ligger bärbar teknologi kvar på topp tre även om man fått lämna förstaplatsen till förmån för Högintensiv intervallträning(HIIT) och kliva ner till plats tre.

Att Apple passade på att lansera en tredjeversion av sin Apple watch tidigare i höst gör den inte heller mindre attraktiv när det kommer till julklappar.

Här kan du fynda en apple watch.

Relaterade produkter