Tradera Nyheter

Listan: Star Wars-prylarna som kan vara värd en förmögenhet

Nästa del i en av världens mest populära filmserier kommer i vinter.
Passa på att dra in storkovan när Star Wars-febern är som hetast.
Kolla här om du sitter på prylar som kan vara värda mer än du tror.

Kolla här, samlarfiguren som kostar flera tusenlappar – kan du gissa vilken figur? Se annonsen här!

Om en månad väntar ett av årets största biosläpp när Star Wars: The Last Jedi, har biopremiär.

Star Wars behöver ingen närmare introduktion och bland alla filmseriens följare finns det givetvis många som samlar på föremål med Star Wars-anknytning. Ofta kan man se en peak i försäljning av exempelvis Star Wars-relaterat lego, samlarfigurer och andra Star Wars-prylar i samband med att en ny film släpps.

Älskade du Star Wars som barn?

Är du kanske en av dem som sitter på en mindre förmögenhet hemma på vinden? Du kanske älskade Star Wars som barn eller så har kanske dina kids växt ifrån sina grejer? Det kanske är så att du själv samlat, men nu bestämt dig för att göra dig en slant på dina samlarprylar och ta nästa steg i livet? Om du svarar ”ja” på någon av dessa frågor så är det hög tid att greppa tillfället och dra in lite extra stålar till något du verkligen velat göra länge.

Samlarna är många och de letar efter snygga grejer. Gärna unika objekt eller saker i bra skick. Oöppnad originalförpackning är alltid en stor bonus.

Kolla in de här grejerna för att få ett hum om hur mycket det verkligen går att dra in och vad folk vill köpa.

Här är en Legomodell av hela Star Wars-seriens mest berömda rymdskepp, Millenium Falcon, i originalförpackning. Med ett utropspris på hela 10 999 kronor! Lego är generellt väldigt populärt och hela byggsatser är det bästa. Här finns det pengar att hämta men se till att du letar fram bruksanvisningen.

• Vilket äkta Star Wars-fan har inte drömt om att få bära en Stormtrooperhjälm? Spana in den här skönheten som går för ett gäng tusenlappar.

Klassiska publikfavoriten

• Samlarfigurer är otroligt populära bland Star Wars-anhängare. Här är en grymt detaljerad Snowtrooper som kommer få alla fantaster att tappa hakan.

• Givetvis är det guld att ligga inne med klassiska hjältar som Leia, Luke eller Han Solo eller den mörka sidans ikoner. Här säljs en samlarfigur av publikfavoriten Chewbacca för drygt 3000 kronor.

Här har användaren Maria_75 visat tecken på god entreprenörsanda genom att leta fram sitt gamla lego där det finns flera klassiska rymdskepp. Dessa kan hon få en hel del pengar för.

Relaterade produkter