Tradera Nyheter

Minns du klassikerna? Här är allt inför festen

Fotbollsfesten i Ryssland håller på i en månad.
Här hittar du allt du behöver för att ladda upp – både inför och under mästerskapet som inleds 14 juni och avslutas 15 juli med finalen.

Fotbollskorten

Ett stort fotbollsmästerskap klarar sig givetvis inte utan ett fotbollsalbum och tillhörande kort. Klassiska Panini kör till årets mästerskap, där du kan samla ihop bilderna till alla lagen, och dessutom lyckas få de mer speciella korten där de allra bästa stjärnorna är med.

Korten är relativt dyra och det innehåller bara sex bilder per paket och kostar runt 20 kronor per paket i handeln. På Tradera auktioneras massvis med kort ut där du kan passa på att hitta en hel drös med bilder, till en bra prislapp.

Här är några exempel:

90 kort med ett utgångspris på 29 kronor för hela samlingen. Kolla vad den såldes för.

Sju stycken oöppnade paket med ett utgångspris på 1 krona. Kolla vad den såldes för här.

Här hittar du alla kort och tillbehör till sommarens fotbollsfest.

Nostalgialbumen

Okej att det är 2018 nu, men för dig som var med på den gamla goda tiden så kan det vara idé att leta runt i dina gömmor och minnas tillbaka till tidigare mästerskap. Två klassiska – ur svensk synvinkel är 1990 (vem minns inte 1–2, 1–2, 1–2, tyvärr) och 1994 (när vi grävde brons i USA).

På Tradera kan du hitta flera av albumen ute till försäljning där den här från 1990 nästan är helt full och endast saknar 23 bilder.

Från mästerskapet 1994 fanns två olika album (och javisst hade vi båda). Här är det första som kom ut och här hittar du det andra.

Tv-spelet

Japp, det är bara att luta sig tillbaka i soffan, tillsammans med familjen, dina barn, eller dina vänner och spela mästerskapet – på din tv-spelskonsol. Via klassiska Fifa 18 kan du spela med alla de 32 landslagen – och dessutom uppdatera hela ditt spel med den kostnadsfria World Cup-versionen, som släpptes tillgänglig 29 maj.

Varför inte lotsa Sverige förbi gruppspelet som ett av två lag och sedan hela vägen till en final, och kanske till och med stå där med mästerskapsbucklan i handen.

Vilket landslag väljer du? Kolla hela utbudet på fotbollsspelet här.

Matchtröjorna

Vi fokuserar på Sverige och laddar givetvis upp med den här gula t-shirten.

På Tradera hittar du massvis med fotbollströjor, från både lands- och klubblag och dessutom klassiska gamla svenska matchtröjor.

Minns du denna från 2000 eller denna från höstens bragdartade play off-möten med Italien?

Öva själv

Ut i den egna trädgården eller i parken, eller på gatan utanför och kicka boll.

Eller varför inte samla ihop kompisgänget och köp två stycken fotbollsmål.

Kan en uppladdning inför fotbollsfesten bli bättre? Kolla här!

Relaterade produkter