Tradera Nyheter

Missa inte veckans roligaste Tradera-annons

Klas Lindberg bokade en flygbiljett för nästan sex tusen kronor. När resan ställdes in beklagade han sig över situationen och det obskyra flygbolaget i en rolig annons på Tradera. Dagarna efter tog annonsen fart i sociala medier och blev veckans mest visade annons med över sex tusen läsare.

Klas Lindberg behövde flyga mellan Örebro och Malmö. För det fick han betala närmare sex tusen kronor, därför snålade han med avbeställningsskyddet.
– Jag skulle vara i Örebro på både torsdags- och fredagskvällen. Men hade två möten i Malmö med mitt vanliga jobb. Jag ville slippa bila mellan Örebro, Malmö och Stockholm och hittade ett flygbolag som hade en passande biljett. Den hade ett sjukt pris, men jag tog den för att spara tid, säger Klas.

Men ett par dagar innan avresan ställdes hans möten i Malmö in och därför tvingades han att avboka resan. Eftersom han inte hade något avbeställningsskydd kunde han inte få några pengar tillbaka. Därför bestämde han sig för att kränga biljetten på Tradera. I en minst sagt rolig och personlig annons lade han ut biljetten under rubriken ”Svindyr flygbiljett mardrömsrutten Örebro-Malmö tur och retur kan bli din!”.

Den roliga annonsen fick mycket uppmärksamhet av flera tidningar och var den mest visade annonsen på Tradera under veckan. Dessutom spreds den som löpeld även via sociala medier på grund av dess roliga natur.
Läs annonsen här!

Vad vill du sälja på Tradera? Klicka här

Relaterade produkter