Tradera Nyheter

Musikhjälpen: Här är auktionerna som lockade flest

Drygt 31 miljoner samlades in till Musikhjälpen. Intresset för de unika kändisauktionerna var högt. Här är auktionerna som lockade allra mest.

Årets tema för Musikhjälpen var: Ingen ska behöva fly undan klimatet. Det välkända insamlingseventet som leddes av trion Gina Dirawi, Linnea Henriksson och Kodjo Akolor blev som vanligt en succé. I år var det 268 000 engagemang och 31 105 000 kronor samlades in. Några av auktionerna lockade mer än andra.

Så många budade

Intresset för de olika kändisauktionerna var högt. 323 bud lades på Petters privata Swimrun klocka och den som vann auktionen lade hela 40 200 kronor. En auktion med lite mer fokus på upplevelse var att lära sig baka tillsammans med Roy Fares. Under tre timmar får vinnaren och en vän en exklusiv bakkurs. Det var också en populär auktion, där hela 277 bud lades och slutpriset landade på 32 300 kronor.

Höga slutpriser

Det var flera annonser som lockade mycket intresse och där vinnarbuden var höga. Det var exempelvis 220 bud på auktionen där vinnaren ska plåtas på Island av fotografen Emma Svensson. Det vinnande budet landade på 47 198 kronor. Efter det kom den roliga och unika auktionen från Camilla Läckberg. Där vinnaren, som lade 42 200 kronor får en karaktär döpt efter sig, med för- och efternamn, i hennes nästa deckare.

Sedan 2007 har Tradera stått värd för Musikhjälpens auktioner och sedan 2012 har medlemmarna på Tradera själva kunnat sälja och låta alla pengar gå till Musikhjälpen.

Relaterade produkter