Tradera Nyheter

Prylarna du inte visste du hade – kan vara värda förmögenhet

Svenskarna har prylar hemma som inte används till en volym av sex flyttkartonger.
Vad har du hemma i förrådet, källaren eller vinden som du inte använder?
Här är en lista på några prylar som svenskarna gärna budar på – och som dessutom kan ge dig en liten hacka.

Kristallkronor

Har du en fin kristallkrona liggandes som bara samlar damm? Då kan det nog vara läge att kanske sälja den. Utan att du vet om det så kan vara värd tusenlappar, som den här fina från 1920, som har fått över 80 bud. Kolla in priset just nu här.

Tallrikar

Gamla fina tallrikar och serviser har en tendens att efter olika flyttar hamna kvar i flyttkartongerna när du vill modernisera. Men, du bör nog ta en ordentligt titt vad du egentligen har i kartongerna. Har du exempelvis tallrikar från Royal Copenhagen i fint skick så kan du räkna med ett pris på över tusenlappen. Precis som den här servisen med 11 stycken fina vit-blåa tallrikar.

Bestick

Bestick faller under samma kategori som ovan, att de lätt kan bli liggandes. Har du dessutom en rejäl samling med bestick i äkta silver som du aldrig kommer använda mer? Ja, då bör du nog du fundera på om de inte ska hamna i någon annans ägo. De här fina silverbesticken har ett pris just nu på över 2 000 kronor och fler än 120 bud har kommit.

Jagar du också allt inom antikt- och design? Då bör du kolla här!

VHS-samling

Nu, när till och med DVD-skivorna anses omoderna, så är det ingenting mot vad gamla hederliga VHS-kassetter är. Räck upp en hand om du orkat att plocka fram din gigantiska samling från 1980-talet! På Tradera hittar du massvis med VHS-filmer och bland annat den här gigantiska samlingen – som givetvis är förpackade i flera flyttkartonger.

Tåg

Okej, det ska sägas direkt. Klassiska modelltåg kanske inte är någonting som bara ligger och skräpar, med tanke på värdet. Men, om du vet med dig att du sitter inne på flera olika modeller som du inte lär använda mer, eller behöver bli av med för att få mer plats, med annat, ja, då bör du nog se den här annonsen, där modelltågen just nu har ett pris på över 11 000 kronor. När du ändå är igång så kan du spana in det här loket i nyskick som har fått över 140 bud.

Är segmentet hobby din favorit? Då får du inte missa alla de här annonserna. Kolla!

Dalahäst

Är det inte så att nästan alla svenskar sitter inne på en Dalahäst? Okej, vi ska inte ta gift på det, men vill du inte behålla din, eller dina exemplar så kan det vara idé att sondera terrängen på Tradera, vad de kan vara värda. Här hittar du alla Dalahästar som finns till salu just nu.

Vi fastnade dock för den här häftiga dyrgripen – med över 120 bud och ett pris på över tusenlappen. Trodde du att en Dalahäst kunde vara värd så mycket?

Relaterade produkter