Tradera Nyheter

Så enkelt kan du rensa ut det gamla året

Nu är 2016 här och det är dags att säga hejdå till det gamla och välkomna det nya. Rensa ut och gör dig av med kläder och prylar som ligger och dammar och få plats för nya fynd.

Har du kläder och prylar hemma som ligger och samlar damm? Då är det hög tid att du gör dig av med dem. Passa på att förnya ditt hem och din garderobtill det nya året och gör en rejäl utrensning.Genom att sälja av det du inte använder kan du enkelt tjäna pengar samtidigt som du får mer utrymme.

Gå igenom dina prylar

Gör en rejäl storstädning hemma och gå igenom alla dina prylar. På det sättet får du koll på vad du har.De flesta svenskar har fullt medkläder och prylar som inte används i sina garderober. Börja där. Ta ut allt från garderoben och sortera. Släng allt som är trasigt, resten kan du dela upp i högar – en för att spara och en för sälja.
Rensa garderoben och börja sälj, klicka här

Kill your darlings

Har du en gammal favorittröja liggandes i garderoben som du sparar på trots att du vet att du aldrig mer kommer att använda den? Då är du inte ensam. Det är svårt att göra sig av med favoriterna, men nödvändigt. Våga släpp taget om grejerna och sälj dem vidare, det kan glädja någon annan. När du släppt dina gamla favoriter – kan du ta in nya.

Det som du vill sälja ska vara helt och rent. Du kan alltid laga och fixa till småskavanker på kläderna eller prylarna innan du lägger ut dem till försäljning. Lägg ut annonserna på Tradera med en tydlig beskrivning, bild och pris. På Tradera anordnas dagligen tusentals auktioner, och du kan få bra betalt för dina avlagda prylar. För pengarna du får in kan du dessutom handla nytt till nya året. Kanske behöver du en vårjacka, eller ett par sommarskor? Med vinsten du får ut på dina auktioner kan du klicka hem det du behöver.
Skapa din annons direkt, klicka här

Relaterade produkter