Tradera Nyheter

Så köper du lyxprylar – utan att bli ruinerad

Trodde du att det bara var miljonärer som köpte Louis Vuitton? Då är det nog dags att tänka om. Här är fem saker från det franska lyxmärket som du kan fynda på Tradera.

Sedan Louis Vuitton grundades i Frankrike av mannen med samma namn har det varit det självklara valet för stilmedvetna. Företaget har med sina exklusiva kläder och accessoarer lockat både kändisar och modeikoner i över 160 år. Att köpa en Louis Vuitton-produkt direkt i butik kan svida rejält i plånboken. Satsar du däremot på begagnat finns möjligheten att göra riktiga kap. På Tradera finns flera intressanta fynd – allt från en unik kortlek till en cool väska och snygga skor. Vi har listat sex riktiga superfynd som finns på auktionssajten – ta dig en titt nedan.

Unik kortlek:

Vill du imponera på dina vänner vid nästa spelkväll? Då är det här en pryl för dig. De här exklusiva kortlekarna från Louis Vuitton är inköpt i Stockholm för nio år sedan för 1 200 kronor. Vad landar slutpriset på nu?

Se kortleken här!

Exklusiv necessär:

Res med stil nästa gång du upptäcker världen. Här är en av de snyggaste och exklusiva nesecsärerna du kan äga – en Louis Vuitton Poche Toilette 19 monogram.

Se annonsen här!

Coola solglasögon:

Bli coolast när solen tittar fram eller klä dig som en rockstjärna när det regnar. Dessa snygga solglasögon är ett säkert stilval och kostade 5 300 när de köptes 2016. Utropspriset på Tradera är dock rejält mycket billigare – 1 500 kronor.

Se annonsen här!

Stilsäkra skor:

Gå som en modeguru med dessa snygga skor från Louis Vuitton – inköpta i LV-butiken i Stockholm för sex år sedan. CLIPPER SN, som de kallas, är ett garanterat stilsäkert val som höjer din outfit till nya nivåer.

Se annonsen här!

Lyxig plånbok:

Är det här den perfekta accessoaren för modemedvetna. Ta en titt på denna unika plånbok i fint skinn – både snygg och behändig. Fyndläge – utropspriset är 3 500 lägre än nypriset.

Se annonsen här!

Klassisk snygg väska:

Louis Vuitton är kände för sina lyxiga och snygga väskor. Den här modellen, Keepall 50 Damer Azur, är inget undantag. Ett perfekt val för den stilmedvetna kvinnan.

Kolla in väskan här!

Relaterade produkter