Tradera Nyheter

Så mycket drog världsstjärnornas auktioner in

Initiativet #Geborttillsport har under en tid samlat in pengar till Rädda Barnen. På Tradera har några av idrottens största namn haft auktioner för att hjälpa till. Hittills har de samlat in 441 999 kronor.

Det är inte alla barn i Sverige som har de ekonomiska förutsättningarna för att kunna idrotta. Dyr utrustning kan vara ett hinder då alla familjer inte har råd med det som krävs för att utöva sporterna. På Tradera har flera auktioner dragit in pengar till satsningen #geborttillsport.

Världsstjärnor som Charlotte Kalla, Marcus Ericsson, Viktor Hedman, bröderna Sedin och Jens Byggmark har auktionerat ut saker för att hjälpa till. Exempelvis har någon budat hem Kalls skidor, signerade hjälmar från Sedin-bröderna och en träning med NHL_proffset Viktor Hedman. Hittills har 441 999 kronor dragits in och skänkts till Rädda Barnen.

Men ännu är inte auktionerna över. Det är några som sträcker sig fram till söndag. Du kan fortfarande bli ägare till en landslagströja som signerats av hela brons-laget från VM 1994 eller Börje Salmings matchtröja, självklart är även den signerad.

Här är de de kvarvarande auktionerna:

Landslagströja signerad av hela laget från VM 1994
Albin Ekdals signerade matchtröja
Matchtröja signerad av Börje Salming
Grafittitavlor från Malmö FF

Relaterade produkter