Tradera Nyheter

Sakerna som kan hjälpa dig i Pokémon-jakten

Pokémon-hysterin i Sverige är påtaglig. Men för att lyckas måste du ha rätt saker – för att hitta dina Pokémons. Här är sakerna du inte bör vara utan i jakten.

Läs även: Pokémon-prylarna som startar budkrig i Sverige

Mobiltillbehör:

Att ha en mobiltelefon i din jakt på Pokémons är en självklarhet. Men, passa verkligen på att ha en laddare, så inte batteriet tar slut under resans gång. Här hittar du bland annat en trådlös laddare till en Samsung – eller varför inte ett skydd till din Iphone, så inte framsidans glas spricker. Perfekt för ditt äventyr.

Skor:

Det vore inte speciellt smart att gå i obekväma skor och få fotvärk under dina strapatser, letandes Pokémons. Vad passar inte bättre än ett par schyssta sneakers i olika färger. Här kan du leta bland över 4 000 objekt för både dam- och herr. Vad blir din favorit?

Moped:

Trött på att springa eller gå i ditt letande? Då finns det alternativ för dig. Varför inte den här klassikern, en Puch Florida från 1973 med en ägare. ”Unikt tillfälle, en av ytterst få kvarvarande orenoverade florida-moppar i detta skick, finns väldigt många renoverade, men få som denna…”, skriver säljaren i sin annons. Det finns även andra alternativ. Den här gamlarariteten – men det finns en liten hake. Den dör när den blivit varm, enligt säljaren, så det gäller att skynda sig på.

Kläder:

Det gäller att vara rätt klädd för alla väder i och med att den svenska sommaren inte är speciellt pålitlig. För de varma dagarna kan det passa perfekt med en enkel t-shirt och ett par shorts. Här hittar du alla klädobjekt för dam och herr på Tradera just nu. När regnet faller in men du envisas med din jakt på Pokémons så kan denna regnhatt vara perfekt.

Just nu är ordet Pokémon ett av de mest sökta på Tradera. Och det finns ett mastigt utbud av Pokémon-saker att sätta tänderna i. Här hittar dubland annat massvis med samlarbilder.

Relaterade produkter