Tradera Nyheter

Sälj dina gamla prylar – bidra till Musikhjälpen

Musikhjälpen är äntligen igång. Och nu kan du vara med och bidra – genom att sälja dina gamla prylar på Tradera.

Musikhjälpen är en av årets höjdpunkter för många. Och 2016 är det artisterna Josefine Jinder Pelle Almqvist och radiopratarenKodjo Akolorsom ska tillbringa hundratals timmar i glasburen. I år går pengarna till att se till att fler barn i krig och konfliktområden ska få gå i en säker skola. Insamlingen sker på flera olika sätt, bland annat kan man önska låtar men också ge pengar direkt via mobilen eller sitt bankkonto.

”Går direkt till musikhjälpen”

Nu kan du också själv vara med och hjälpa till, genom att sälja prylar på Tradera och automatiskt skänka alla intäkter direkt till musikhjälpen. Du kan också bidra genom att buda hem några av alla andra objekt. Vad är då bästa sättet för att få sina prylar sålda för så mycket som möjligt och därmed maximera sitt bidrag till musikhjälpen? Det finns några tips du bör tänka på.

”Våga testa lågt inköpspris”

Ta snygga bilder som visar vad du säljer är ett viktigt råd, att vara tydlig i rubrik och objektsbeskrivning ett annat. Att våga testa ett lågt utropspris är också bra, det lockar ofta till flera köpare och högre slutpris. Slutligen är det alltid bra att sprida din annons i sociala medier – ju fler som ser din annons desto större är chansen att du får dina prylar sålda. Lycka till! Läs mer om hur du gör här!

Relaterade produkter