Tradera Nyheter

Se kändisarnas unika auktioner

Nu drar musikhjälpen i gång och i år finns det många sätt att bidra på. Du kan vara med och hjälpa till genom att buda på auktionerna på Tradera. Kanske vill du hänga med Petter, fotas på Island eller köra en Porsche 911 Carrera.

Välgörenhetsinitiativet Musikhjälpen riktar i år fokus mot klimatrelaterade katastrofer som tvingat 100 miljoner människor på flykt. Det välkända insamlingseventet kommer i år att ledas av trion Gina Dirawi, Linnea Henriksson och veteranen Kodjo Akolor.
Sedan 2007 har Tradera stått värd för auktionerna under Musikhjälpen och sedan 2012 har man som medlem på Tradera själv kunnat sälja och låta pengarna gå till musikhjälpen.

Många kändisar kommer att bidra genom spännande och personliga auktioner. Exempelvis kan du buda på Petters privata swinrunklocka, som han burit dagligen under 2015 – både under alla hans swinrunlopp och livespelningar. Klockan är från Sjöö & Sandtröm och i skrivande stund ligger högsta budet på 20 200 kronor.
Spana in auktionen här

Om du är mer intresserad av magi så passar kanske en privat trollerisession med Brynolf och Ljung bättre. Vinnarna av den här auktionen får en privat trollerisession med magikerna Peter Brynolf och Jonas Ljung. Innan er meet & greet avnjuter ni en middag på Berns Salonger i Stockholm framför deras scenshow Hokus Pokus Motherf*ckers. Vid kvällens slut övernattar ni i ett dubbelrum på Berns Hotel. Just nu har auktionen fått 201 bud och är uppe i 10 600 kronor.
Sugen på magi? Lägg ditt bud här

En annan rolig och spännande auktion står Camilla Läckberg bakom. Vinner man hennes auktion så kan du få se ditt namn förevigas som en karaktär i författarens nästa deckare. Hon döper karaktären till ditt för- och efternamn och du får dessutom ett signerat bokpaket med Camillas samtliga deckare på Svenska. Just nu har 119 bud lagt och det ledande budet ligger på 18 000 kronor.
Vill du bli förevigad som en karaktär? Klicka här

Här är några andra spännande auktioner:
Kents signerade vinylskatt och handskriven låttext
Vinprovarlunch med Petter
Fotas på Island av Emma Svensson
Mikael Persbrandts tavla ”Pojke på tåg”
Hannah och Amanda fixar din bröllopsklänning
Exklusiv sportbilsweekend
Roy Fares lär dig baka
Katy Perrys signerade gitarr
Praktik med Skansen-Jonas

Relaterade produkter