Tradera Nyheter

Se upp i backen! Här finns fynden som gör resan till en fest

Trenden är tydlig – trycket på skidanläggningarna är större än någonsin. I år har rekordmånga svenskar valt att tillbringa den lediga veckan i slalombacken. Behöver du uppdatera din utrustning? På Tradera kan du exempelvis hitta skidor i gott skick, för en bråkdel av nypriset. Se några heta tips nedan.

De senaste veckorna har skidbackarna i Sälen, Åre, Trysil, Hemsedalen och Vemdalen varit fyllda – men det är inte bara under sportloven som vi tar sig ut i snön. Just nu är vintersporttrenden superhet i Sverige.
– Vi har sett en ännu större ökning av bokningar i perioden mellan sportloven och påskloven. Weekendresor i fjällen är ett fenomen som verkligen har slagit igenom, säger Linda Morell på Skistar.

Hon tror att ökningen är ett uttryck för att allt fler söker en hälsosam livsstil, även under ledigheten.
– Folk söker den optimala semesterkombinationen mellan att vara aktiv och samtidigt koppla av. Då är en skidresa det perfekta alternativet, där kan man kombinera friluftsliv med god mat och varva skidåkningenmed en fika i backen.

Hitta allt du behöver till skidresan, klicka här

Tradera har det mesta för skidbacken

Skidutrustning kan vara dyrt, men varje dag är det någon utövare som växer ur sina pjäxor, eller inser att dagarna i pisten är över. Många av dem lägger ut sina prylar på Tradera – ofta i fint skick. Därför kan du som behöver uppdatera utrustningen inför fjällsemestern göra riktigt fina fynd på Tradera.

Vad sägs om en komplett Salomon-snowboard, med bindningar och en Burtonhjälm för utropspriset 299 kronor? Utbudet av slalomskidor är stort. Du kan buda på ett par 140 cm långa Rossignol med Salomon bindning – utropspriset just nu ligger på 1 krona. För den mer avancerade åkaren finns ett par 163 cm långa Head i. Supershape Speed, med utropspriset 1 999 kronor.
Tänk på säkerheten. Ett exempel bland alla skidhjälmar på Tradera är en sparsamt använd Salomon Stl S skidhjälm, med utropspriset 89 kronor. Se upp i backen!

Salomon-snowboard och Burtonhjälm
Rossignol 140 cm
Slalomskidor Head
Salomon skidhjälm

Relaterade produkter