Tradera Nyheter

Sommarens heta fynd – för under hundralappen

Du behöver inte åka runt på loppisar i sommar för att göra riktiga fynd. På Tradera finns någonting för alla – oavsett storlek på plånboken. Här är fem superfynd under hundralappen.

1. Vintage-stråhatt

Vill du vara snyggast på stranden i sommar? Då ska du införskaffa dig en stråhatt. Och du kommer inte bli ruinerad för att vara hetast i kompisgänget. Det är mer inne än någonsin med vintage. Den här stråhatten är både snygg, i perfekt skick och kostar inte mer än en pizza. Här hittar du ett riktigt fynd!
Hitta mer accessoarer här!

2. Vintage soffgrupp

Under semestern finns tid till att satsa på inredning. Och gillar du vintage finns det stora möjligheter att experimentera utan att bli ruinerad. Den här soffkroppen kan du få för så lite som en krona. Lite sliten, men perfekt för första lägenheten, studentlyan eller sommarstugan.
Hitta fler soffor här!

3. Sommarkläder för barn

Du behöver inte trängas i affärer för att hitta snygga kläder till dina barn. På Tradera är det lättare och billigare än någonsin att hitta rätt. Det här paketet innehåller fyra jumpsuits och en t-shirt. Allt oanvänt förutom den ljusrosa jumpsuiten. Priset: 75 kronor. Är detta sommarens bästa deal för småbarnsföräldrar?
Här hittar du fler barnkläder

4. Alla Harry Potter-böcker

Är du trött på att barnen sitter för mycket framför paddan? Bjud in dem i Harry Potters fantastiska värld. Nu kan du fynda alla J.K Rowlings succéböcker, som sålts i flera miljoner exemplar, för så lite som en krona – antagligen till dig själv eller dina barn. Ett fantastiskt billigt pris för timmar av spänning och underhållning.
Här kan du fynda fler böcker och tidningar

5. Springcykel

En springcykel är det perfekta sättet för ditt barn att öva balans och ta första steget mot att kunna cykla. Här är en snygg variant i rosa färg som fungerar som om den vore ny för endast en krona. En rolig lek i parken, på garageuppfarten eller på semestern som är nästan gratis.
Fynda mer inom sport och fritid!

Relaterade produkter