Tradera Nyheter

Stjärnan slår ett slag för barncancerfonden

Thomas Enqvist har varit en av världens bästa tennisspelare. Nu kan du buda hem hans signerade tennisracket på Tradera. 
Enligt stjärnans önskemål går intäkterna från auktionen oavkortat till Barncancerfonden.

På Thomas Enqvist meritlista finns bland annat 20 ATP-titlar, 2 vinster i Davis Cup – och final i Australien Open 1999. Samma år var svensken rankad 4:a i världen. Enqvists senaste uppdrag inom sporten var som vice turneringsdirektör på Kings of Tennis i Stockholm, en turnering med de största tennislegendarerna.

Under 15 år var Thomas Enqvist en av världens bästa tennisspelare – nu har du chansen att buda hem hans signerade tennisracket. Här kan du se annonsen på Tradera. Budgivningen avslutas klockan 20:00, onsdag den 23 mars. Modellen är ”Babolat Pure Control 95”. Enligt stjärnans önskemål går intäkterna från auktionen oavkortat till Barncancerfonden.

Bakom auktionen ligger Tack Sverige, ett projekt och podcast startat av Anton Edman. Ett mål med podcasten är att lyfta intresset för svensk idrott och få fler människor att idrotta. Ett annat mål är att samla in pengar till förmån för välgörenhet på olika sätt, bland annat genom auktioner på Tradera.

Letar du efter den perfekta presenten till sporttokiga? Tradera har ett stort utbud av unika samlarobjekt och idrottsrelaterade prylar. Tennisfans kan ropa in två legendarer på en gång. Här är Björn Borgs respektive Mats Wilanders böcker, signerade av stjärnorna.
För hockeyfans finns exempelvis en signerad jubileumströja som tillhört Ole-Kristian Tollefsens, Färjestads assisterande lagkapten. En av våra största är Peter Forsberg. Hans första samlarkort är i dag värt en hel del. En annan legendar är såklart Börje Salming. Här hittar du en litografi som är signerad av ikonen. Snackar man fotboll så är det ingen fråga om vem som är störst. Här kan du buda på en kopia av landslagets EM-tröja, med nr 10 och rätt namn på ryggen.

Relaterade produkter