Tradera Nyheter

Tio saker du kan köpa – för under tio kronor

Ont om pengar men shoppingsugen? Misströsta inte, det går att göra riktiga klipp utan att göra av med speciellt mycket alls. Här är tio superfynd – som kostar under tio kronor.

Fleecejacka:

Du behöver inte betala 100-lappar för varken dina egna eller ditt barns kläder. Kolla in den här snygga fleece-jackan som har ett utropspris på bara fem kronor.

Mysig Pippi-tröja:

En perfekt tröja att mysa ner sig i eller ha under jackan för att hålla sig varm. Oanvänd och galet billig. Kolla in den här!

Ullkeps:

Det var längesedan hip hop-stjärnorna förändrade vår syn på gubbkepsar. Numera är det coolare än någonsin att bära huvudbonaden oavsett om du är 18 eller 80 år. Kolla in den här snygga varianten med öronlappar.

Tuffa örhängen:

Vill du ge bort en fin present eller bara unna dig själv ett par coola örhängen? Det behöver inte kosta mer än några kronor. Kolla in dessa – visst är de snygga?

DVD-film:

Om du är ute efter billiga DVD-filmer att kolla på medan snön faller ner i helgen finns det tusentals val. Den här serien om Glada Hudik-teatern måste alla se. Slå till på denna billiga och oanvända variant som bara kostar fem kronor.

Fodrade kängor:

Fodrade vinterkängor som fungerar för en krona? Ja det är möjligt. Kolla in dessa – kan det bli billigare?

LP-skiva:

LP-skivor är precis som DVD-filmer en kategori där det går att göra riktiga fynd. Om du inte vill spela skivorna är de perfekta att använda som inredning och rama in i en snygg ram. Kolla in den här skivan från Aerosmith som bara kostar nio kronor.

Pälsmössa:

Här är en mössa som garanterat håller dig varm i vinter. Snygg och i fint skick. Och såklart riktigt billig. Se den här!

Fina koppar:

Snygga till din servis med två stycken söta koppar, designade av Annelie Qveflanden på 50-talet. Se dem här!

Vinterstövlar:

Rejäla stövlar från Gyllene Gripen. Något luggslitna men håller garanterat värmen under kalla dagar. Ett par skor som många nog önskat att de skulle ha haft under veckans snökaos. Se dem här!

Relaterade produkter