Tradera Nyheter

Topplistan: Prylarna som gör lovet till en lek

Jullovet är en perfekt för lek och spel där hela familjen kan vara med. Se till att fynda begagnade prylar i massor redan nu så blir ledigheten och resten av vintern en garanterad succé. Här är fyra saker som gör lovet roligare.

Kälkar, pulkor och snowracers:

Att ge sig ut i backen med kälkar och snowracers är något som aldrig blir tråkigt och krävs inte lika mycket planering att åka skidor. På Tradera finns massvis av fynd att göra, till exempel den här snowracern från Stiga eller denna kälke i trä.

Skridskor och skidor:

Förr i tiden var hårda klappar som skridskor och skidor presenten som alla barn ville ha. Numera är tv-spel och paddor högst på de flesta önskelistorna. Men att ge sig ut i backen eller ta några skär på isen är fortfarande lika roligt. Kolla in de här fina skridskorna för bara 100 kronor eller detta längskidor-kit.

Tv-spel:

All lek behöver nödvändigtvis inte ske utomhus. Tv-spel är ett roligt sätt att samla kompisar och familjen under lovet. Ta en match i Fifa eller återupplev 90-talet med Supernintendo. På Traderas tv-spelsavdelning finns tusentals titlar att välja bland.

Sällskapsspel:

Sällskapsspel är en klassiker under jullovet. Utmana vännerna på middagen eller familjen på nyårsafton. Och visst finns det spel för alla personligheter. De lite mer strategiskt lagda kanske väljer Risk medan de allmänbildade tar TP. Barnen har också många alternativ att välja bland, till exempel roliga Diamanttjuven.

Relaterade produkter