Tradera Nyheter

Vilket favoritlag har du? Buda hem matchtröjan här

Nu har du chansen att buda hem ett signerat exemplar av ditt favoritlags matchtröja Samtidigt stöttar du kampen mot cancer. Varenda krona går till Cancerfonden. – Gensvaret har varit bättre än jag förväntat mig, säger annonsören som dragit igång projektet.

Kolla in tröjan till ditt favoritlag här.

Brinner du för både fotboll i Sverige och vill bekämpa kampen mot cancern? Här kommer ett perfekt tillfälle att hjälpa till.

Just nu auktioneras 14 lags tröjor ut på Tradera – och varje tröja med ditt favoritlag är signerad.

Det bästa av allt: varenda krona går oavkortat till bekämpningen av cancer och till Cancerfonden.

Vill få ihop 30 000

Annonsören och initiativtagaren är Jonathan Holmström från Halmstad som säljer tröjan under namnet och projektet ”fotbollförhjältar”.

– Det är något som jag brinner för. Jag tänker att man kan kombinera det tack vare det stora intresset som finns för fotboll med att auktionera ut unika signerade tröjor. Det finns så många som är intresserade av det, så där finns det en marknad, tänker jag. Där finns det stora möjligheter att dra in pengar till Cancerfonden, berättar han för Fotbollskanalen.

– Men målet för den första insamlingen är att få ihop 30 000 kronor. Nu är jag uppe i ungefär hälften, fortsätter han till sajten.

Just nu är den hetaste tröjan nykomlingarna Sirius. I skrivande stund har den lockat till sig 204 bud och är uppe i ett pris på 13 100 kronor.

Vilken signerad tröja vill du buda hem? Kolla alla här:

IFK Göteborg

Östersund

Örebro SK

BK Häcken

Kalmar FF

AIK

IFK Norrköping

Halmstads BK

Sirius

IF Elfsborg

Jönköpings Södra

Hammarby

Gif Sundsvall

AFC Eskilstuna

Relaterade produkter