Tradera Nyheter

Fynda sommarprylarna som andra tröttnat på

Varje år köper vi prylarna som ska förgylla semestern – men ofta tröttnar man fort.
Redan nu kan du hitta dem på Tradera.
Här är några ”leksaker” vars priser faller nu när sommaren går mot sitt slut. Slå till!

Tillät din sambo dig inte att köpa den där dyra hoverboarden? Nu är investeringen förmodligen inte lika kostsam som i juni. Den här blev aldrig öppnad och kostar ungefär häften jämfört med nypriset.

Inför sommaren slår många till på den där prylen som ska sätta guldkant på semestern – men ofta varar förtjusningen bara några dagar, eller rent av timmar.
Det innebär att mängder av säsongens inköpta ”leksaker” redan har börjat samla damm. Och en hel del av dem dyker upp på Tradera. En vanlig sommarinvestering är drönare av olika slag – här hittar du en riktig ”racing quad” för 2 200 kr.

Fynda elcykeln

Klassiskt är också vårens cykelköp. Att vara miljövänlig känns bra på papperet, men det är lätt att man blir bekväm när det regnar och blåser – det gäller även med elcykel. De batteridrivna tvåhjulingarna är superheta, men kostar en bra slant. På Tradera kan du fynda en hoj, som den här.

En annan het trend är mopederna. EU-moppen tar dig till jobbet snabbare än elcykeln – och kanske rent av kvickare än kollektivtrafiken. Samtidigt kan mopeden kosta mindre i inköp, kolla här.

Inlines eller longboard

Ett roligare transportmedel är inlines, som dessutom ger dig en intensivare träning än att cykla. Vågar du stå upp för 90-talsnöjet? Här hittar du ett av många par.

Ett trendigare hipster-alternativ är en longboard. Det är en längre variant av den traditionella skateboarden. Större och mjukare hjul i kombination med en större bredd gör den långa bräden stabilare, och mer lämpad som transportmedel. Den här är dessutom eldriven.

Tänk också på att det är många veckor kvar med njutbart väder, väl värda att tillbringa i naturen. Varför inte köpa en båt? Du kommer hinna med många fisketurer innan du blir tvungen att ta upp den ur sjön. Ett stryktåligt exempel är den här roddbåten, med plats för två årpar – ett för dig och ett för sambon.

Relaterade produkter