Tradera Nyheter

Gammal klassiker – nu eftertraktad kultpryl

Kommer du ihåg Ipod Classic? Förra året slutade den att säljas i butik. Nu har den kutlförklarade musikmaskinen blivit ett hett byte på andrahandsmarknaden – och säljs för tusentals kronor.

Den blev en riktig hit när den kom – supersmart och lätt att ha i fickan. Dessutom behövde du inte oroa dig för att musiken skulle sluta spela om du råkade skaka till Ipoden. Något som hände med dess föregångare cd-freestylen.

Slutade säljas
I höstas slutade Ipod Classic att sluta säljas i butik. Och det tog inte lång tid innan musikmaskinen seglade upp som ett hett byte på andrahandsmarknaden.

Se det på
Tradera Fenomenet har tidigare dykt upp på eBay men nu kan man också se det på Tradera.– Det är superhäftigt. Eftersom dem inte går att få tag i längre har dem fått lite kult-förklaring och säljs för tusenlappar, säger Marcus Almén på Tradera.

Leta i gömmorna
Behöver du extra pengar och har varit stolt ägare till en numera så kallad retroipod, så är det bara att börja leta i gömmorna där hemma. Kanske du har ”några tusenlappar” som bara ligger och väntar på att få en ny ägare.

Här är listan med alla Ipod Classic

Relaterade produkter