Tradera Nyheter

Här är snygga hörlurarna – som ger dig perfekt ljud

Hörlurar är utan tvekan det hetaste tillbehöret till smarta mobiler. Men vilka är bäst för just din livsstil? Här listar vi fem märken som garanterar dig fantastiskt ljud – och passar alla plånböcker.

Bose:

En premium-tillverkare som erbjuder ljud i världsklass, kända för sin brusreducering som gör att du kan sitta på ett flygplan och bara höra din musik istället för buller. Här finns flera alternativ att välja på, men du får vara beredd att betala lite extra om du köper satsar på nytt. Vänder du dig till Tradera går det dock att komma ner i pris rejält. Ta bara dessa Bose Quiet Comfort 15 som kostar 700 kronor. De nyare varianterna är något dyrare, men svårslagna när det kommer till ljudkvalité. Kolla in Bose SoundLink AE Series II och Bose Quiet Comfort 25.

Sennheiser:

Det tyska företaget erbjuder allt från budgetalternativ för under tusenlappen till svindyra proffsprylar för femsiffriga belopp. På Tradera finns någonting för alla. Kolla in Sennheiser CX 300 II in-ear som kostar 225 kronor, Sennheiser Momentum Wireless med aktiv brusreducering eller snygga Sennheiser Momentum 2.0 Around-Ear.

Beats by Dr. Dre:

Dessa hörlurar, skapade av världen kanske mest kända hip hip-arist med samma namn, har fått kritik för att ta betalt för cool design. Men faktum är att Beats by Dr. Dre erbjuder ljud få tillverkare kan matcha. Att de dessutom är snygga är bara ett plus i kanten. Kolla in Beats by Dr Dre Solo 2 Wireless Active Collection i oöppnad förpackning, Beats by Dr. Dre Studiooch Beats by Dr. Dre urBEATS 2.

Marshall:

Marshall var länge förknippat med förstärkare. På senare år har de gett sig in på marknaden för hörlurar – och lyckats. För mindre än en 500-lapp kan du få lurar som såväl är snygga, tåliga som kvalitativa. Ta bara Marshall Major för 419 kronor eller Marshall Mode Headset In-Ear. De lite mer kräsna användarna bör även spana in Marshall Monitor.

Koss:

Det är ingen slump att det amerikanska företaget Koss vinner priser varje år. Deras hörlurar Porta Pro erbjuder ljud i världsklass för ett i princip oslagbart pris och är dessutom riktigt snygga – åtminstone om du gillar retro. Kolla in de här svarta hörlurarna för 339 kronoreller dessa lite dyrare med mikrofon för 539 kronor.

Relaterade produkter