Tradera Nyheter

Här hittar du slutsålda Nintendo Switch

Nintendos Switch är företagets kanske största succé någonsin – och har sålt slut nästan överallt. Så här får du tag på den eftertraktade konsolen. “Det nya Zeldaspelet är en orsak till att det sålt slut så snabbt”, säger Bo Jönsson på TV-Spelshörnan i Ystad.

Runt om i landet ringlade sig köerna långa den tredje mars när Nintendo lanserade sin nya konsol, Nintendo Switch. Det nyskapande är att det är en hybrid mellan en bärbar och en stationär konsol. Du kan alltså spela både hemma genom att koppla upp dig mot teven men även lira när du är på resande fot. Som vanligt när det kommer till Nintendo har mottagandet varit entusiastiskt och hypen är ett faktum.

Spana in den populära spelkonsolen här.

När Nintendo lanserar något nytt är det många som får nostalgiska minnen från deras äldre konsoler och som ser fram emot att få uppleva gamla spelminnen igen. Dessutom har Nintendo många fans som är lojala och gillar deras unika spelupplevelse vilket kan vara en av förklaringarna till den stora mängden sålda konsoler på bara några dagar.

Succé efter floppen

Nintendos förra konsol Wii U blev en flopp men nu pekar allt på att man har lyckats ta fram en riktig storsäljare. Bo Jönsson på TV-Spelhörnan i Ystad är en av dem som märkt av det stora intresset.

– Vi sålde snabbt slut på våra konsoler. Och vad jag hört är den i princip slut överallt. Den här konsolen var mycket mer populär än Nintendos förra konsol Wii U, berättar han.

Här är den just nu billigaste annonsen för Nintendo Switch på Tradera, kolla in!

Har släppt Zelda-spel till konsolen

I samband med lanseringen har Nintendo släppt ett nytt Zeldaspel. Det är många som njutit av den populära spelserien genom sin uppväxt och som sett fram emot att få spela det nya spelet. Det första Zeldaspelet kom så tidigt som 1986 och bevisligen håller serien än idag. I det nya spelet The Legend of Zelda: Breath of the Wild kan du förutom att besegra bossar och följa huvudstoryn också springa runt och upptäcka den vidsträckta värld som är betydligt mer öppen än i tidigare spel. På TV-Spelhörnan tror man att Zeldaspelet har påverkat hypen.

– Det nya Zeldaspelet är en orsak till att det sålt slut så snabbt. Det är ett av världens populäraste spel och kommer med konsolen. Det var ett tag sedan det kom ut ett nytt Zeldaspel och för att kunna spela det här behöver du Nintendo Switch, förklarar Bo Jönsson.

Här kan du köpa en samlarversion av det nya Zeldaspelet som kommer i väldigt begränsad upplaga!

Köp samlarversionen

Om man inte hann säkra sitt exemplar av konsolen så är det fortfarande inte för sent. Det stora intresset och den snabba försäljningen har gjort att man på TV-Spelhörnan bestämt sig för att ta in ytterligare konsoler som anländer längre fram i mars.

– Jag har tagit in ett par stycken och räknar med att de kommer sälja slut, berättar Bo Jönsson.

Orkar man inte vänta på att Nintendo ska skicka ut sin nästa leveransomgång, utan vill kunna spela nu direkt så finns det redan konsoler till salu på Tradera, spana in hela utbudet här!

Relaterade produkter