Tradera Nyheter

Här säljer hon sin matblogg – på Tradera

Till salu: En etablerad matblogg med tusentals besökare varje dag. Nu hoppas Malgorzata Haggu från Göteborg bli rik på sin sajt, som hon auktionerar ut på Tradera. “Det finns redan en hel del som är intresserade”, säger hon.

Det är inte bara kläder, samlingsprylar, leksaker och vinylskivor som auktioneras ut på Tradera. För de som är lite mer företagsamma säljs även massvis av affärsmöjligheter, bland annat domäner. Här kan du se alla tillgängliga just nu, exempelvis domännamn som “Hjälpmig.se”, “Surast.se” och “Gosa.nu”. Du kan även hitta affärsverksamheter och massor av olika varupartier.

Säljer sin matblogg

Men det kanske mest intressanta objektet just nu är en matblogg som ligger ute till försäljning. Sugen? Här kan du se annonsen på Tradera. Kvinnan bakom annonsen är Malgorzata Haggu, 50 år från Göteborg. Hon har tillbringat nästan nio år på att bygga upp sin sajten matmedmera.eu, en matblogg, som nu har tusentals besökare varje dag.
– Jag har alltid gillat att laga mat och lägger upp nästan allt jag lagar hemma. Det är kul att den har blivit så stor, säger hon.150 000 kronor ska hon ha för sajten, ett rätt så billigt pris i alla fall om du frågar Malgorzata.– Det kostar ju väldigt mycket pengar att bygga upp sajten, all trafik och information. Sedan finns det ju också goda möjligheter att tjäna pengar på sponsorer, det har jag gjort, säger hon.Inget bud har ännu kommit in, men det finns fortfarande god tid att slå till.
– Det är redan en hel del som är intresserade.

Relaterade produkter