Tradera Nyheter

Heta grillarna som gör dig till kvarterets grillmästare

Pollenallergi och doften av nygrillat.
Sveriges kanske två säkraste vårtecken. Ett tecken vi hatar, ett vi älskar.
Här är fem galna grillar som kommer göra dig till områdets grillkung.

Är detta årets coolaste grill? Gjord av skrotdelar. Du måste spana in den här.

Det räcker med att temperaturen kryper över tio grader och att solen skiner under en dag så går hela landet in i en total grillmasspsykos. Överallt känner man doften av tändvätska och flintastekar. Som en känd hamburgerkedja brukar säga ”grillat är godast”.

Är du en av dem som tar sitt grillande ett steg till? Som inte nöjer sig med färdigmarinerade köttbitar och grillspett. En person som faktiskt lägger ner lite tid på att välja ut det perfekta köttet, förbereda en schysst guacamole och pico de gallo att ha vid sidan. Då är det givet att du ska ha en riktigt bra grill också.

Kolla in alla grillar på Tradera – vilken gör dig till grillmästaren i kvarteret?

1. Den här inomhusgrillen är för dig som har en stuga, kåta eller ett lusthus där du brukar samlas med vänner och familj.

Tänk att kunna bjuda upp till en fantastisk middag en sommarkväll som grillas framför gästerna. Varför inte satsa på något japanskt och duka upp med olika röror, servera iskall japansk öl och grilla välskuret kött direkt framför gästerna.

Spana in den coola grillen här.

2. Här har du en grill som ingen annan har. Den är skapad av konstnären Lars ”Tusen Ting” Hansson. Lars målade även den så kallade “Påvetavlan” som påve Johannes Paulus II fick vid sitt Sverigebesök. Som tack fick Lars en välsignelse och ett tackbrev.

Hur coolt är det inte att ha en grill av honom? Spana in den här!

3. I takt med att de senaste BBQ-trenderna växt sig allt starkare i Sverige börjar vi mer och mer kolla efter grillar som har mer egenskaper än de vanliga klotgrillarna. Här är en grill som kan göra allt.

Med denna grillvagn kan du steka, röka, grilla, koka, fritera och det hade inte förvånat om du kan åka till månen med den.

Grillen som kan göra allt – kolla in bilderna.

4. En Kamadogrill är en keramisk grill som håller värmen riktigt länge. Den täta isoleringen gör att man därför inte behöver använda speciellt mycket kol eftersom det är varmt ändå. Förutom att grilla kan du röka, rosta och baka på grillen.

Dessutom är designen riktigt läcker – kolla in den här.

5. För den som föredrar gasol är den här grillen, som nästan är som ett litet kök, helt perfekt.

Här kan du ta din utomhusmatlagning till helt nya nivåer. Förutom grill så finns det gott om ytor till att förbereda tillbehör och det finns till och med en kran så du kan ha rinnande vatten. Hur skönt är inte det?

Du kan göra exakt allt för den perfekta festmåltiden på samma ställe. Det finns till och med kran! En grill med kran alltså… Och folk tyckte månlandningen var ett tekniskt underverk.

Relaterade produkter