Tradera Nyheter

Heta prylarna som säljer bäst just nu – kolla in

Fick du julklappar du inte gillade? Sälj dem på Tradera och få 50 procent säljrabatt. Här är prylarna som säljer bäst just nu.

Svenska folket köpte julklappar för miljarder. Och med stor säkerhet var det många som fick gåvor de inte kände sig helt nöjda med. Känner du igen dig? Misströsta inte, nu finns en enkelt sätt att bli av med sina oönskade gåvor och dessutom tjäna en hacka. Tradera erbjuder nu sina kunder 50 procent säljrabatt på upp till tio annonser till och med den 8 januari.

Tipsen för högsta priset

Ett bra tips för att få så bra pris om möjligt på din annons är att spara kartong, kvitto och se till att prylen du ska sälja är i så bra skick som möjligt. Var också ärlig med diverse defekter och visa så många foton du kan.

Vilka är de de populäraste prylarna på Tradera under mellandagarna. Eller ska man kanske säga de minst populära klapparna? Just nu säljer herrkläder, mobiltelefoner, keramik och porslin, glas, hudvård, leksaker och smink extra bra.

Har du fått julklappar du egentligen inte vill ha? Klicka här för att ta del av kampanjen KLAPPFAIL16 och få 50 procent rabatt på upp till 10 annonser.

Relaterade produkter