Tradera Nyheter

Hitta spelen som sålt slut i butik

Dator- och tv-spel är en populär post på många önskelistor.  Många nya spel har släppts under hösten och kan redan nu vara svåra att få tag på.  På Tradera hittar du favoritspelen till riktigt bra priser.

Star Wars Battlefront, Assassins Creed Syndicate, Fifa 16. Spelen som de flesta önskar sig i julklapp är många och riktigt populära. Många av de lite nyare spelen kan vara svåra att få tag på ju närmare jul vi kommer. Men på Tradera kan du hitta spelen som annars kan vara riktigt svåra att få tag på.
Passa på: Hitta dina spel till Playstation 4 här

Tv-spel är dessutom en dyr gåva och om det är många som önskar sig spel kan kostnaderna snabbt skena iväg. På Tradera kan du dessutom hitta några av spelen som toppar önskelistorna till riktiga fyndpriser. Tv-spel är en perfekt klapp att köpa begagnat.
Hitta alla spel till Xbox One här

Några av de stora titlar som släppts under hösten är Metal Gear Solid V Phantom Pain, Star Wars Battlefront, Assassins Creed Syndicate, Fifa 16, Fall out 4 och Call of Duty Black Ops III. Dessa kommer garanterat att toppa många önskelistor. Trots att dessa spel lanserats under hösten så går de redan att hitta på Tradera – till riktigt bra priser. Fynda spelen och köp två istället för ett och gör din partner, kompis eller syskon dubbelt så glada i jul.
Hitta alla spel här

Här är några tips på vad du kan lägga under granen

Playstation 4
Metal Gear Solid V Phantom Pain
Star Wars Battlefront
Assassins Creed Syndicate
Fifa 16
Fallout 4
Call of Duty Black Ops III

Xbox One
Dragon age inquision
Assassins Creed Unity
Fifa 16
Halo Master Cheif collection
Destiny
Thief
Black Ops Call of Duty III

Relaterade produkter