Tradera Nyheter

Minns du ”flugorna” – som ALLA ville ha?

Minns ni flugan som aldrig tycktes sluta surra? En storm av snurrande leksaker som alla plötsligt skulle ha, oavsett ålder?
Exakt! Vi snackar om Fidget Spinnern, en trend som tvärdött och prylar som slumpas ut.
Här är fem andra utdöda trender som du kan fynda för i princip ingenting.

Var du en av dem som inte hakade på flugan men som nu känner att du vill se vad det var alla hypade? Bra val. Ett tag gick det knappt att få tag på en spinner medan de idag finns i överflöd. Trenden dog lika snabbt som den kom och nu kostar de i princip ingenting.

Varför inte passa på att testa om den verkligen var så avslappnande som alla sa?

Det kan det vara värt att betala några kronor för. Kolla här.

Pryltrender kan också vara sommarplågor

Sommarplågor är bevisligen inget fenomen som är unikt för musik.

Av Fidget Spinnerns uppgång och fall går begreppet även att applicera på prylar. Precis som med sommarplågor har det funnits något där som trots allt lockat oss till att lyssna på dem. Detsamma gäller prylar, de flesta som någon gång varit en trend har haft något som gjort dem unik. Sen har hypen blivit så stor att vi till sist tröttnat.

Här är fem andra saker som gick upp som en sol men störtdök som en pannkaka och som du nu kan fynda riktigt billigt. Varför inte passa på att prova på den där flugan du alltid ångrat att du inte hakade på?    

Smartklockan

När smartklockan kom skulle den revolutionera vårt sätt att leva. Den kunde mäta allt, man kunde ta bilder med den och man kunde till och med ringa med den. Men trenden blev kortvarig och folk gick tillbaka till vanliga klockor. Smartklockan är trots allt en rätt rolig pryl och nu går den att fynda hur billigt som helst. Det finns klockor ute med startbud på en (!!!) krona. Så passa på att köpa en ny leksak när den är som billigast.

En krona kostar är utgångspriset på den här gamla ”flugan”. Slår du till?

Pokerset

Minns ni hur stort poker var ett tag? Det var turneringar på bästa sändningstid i några av landets kanaler och alla började plötsligt läsa på om sannolikhet och taktik. Framför allt köpte varenda kotte ett pokerset som man plockade fram när polarna kom över. Pokertrenden har dött även om det fortfarande är en hel del som spelar.

Priserna på ett pokerset idag är inte alls som förr, idag kan du få ett pokerset för några tjugolappar på Tradera. Det är fortfarande ett lika nervrafflande spel och en perfekt aktivitet för kompisgänget en fredagskväll. Ladda upp med något gott att äta och dricka och låt bäste spelare vinna.

Sugen på att lira? Det är setet är helt oanvänd – och kostar så här lite…

Juicepress/råsaftcentrifug

Att på bara några sekunder kunna köra ner exakt vad du är sugen på och få en läcker färskpressad juice är guld värt. Trots det har snackat kring juicepressar och råsaftcentrifuger dött ut. Med tanke på allt skit som finns i juicerna man köper i affären kan du göra helt naturella juicer som är mycket nyttigare och dessutom hundra gånger godare. Just nu till grymt pris!

Tamagotchi

Här är en nostalgikick för alla 90-talister. Alla skulle ha en. Att se till att ens Tamagotchi fick mat, sova och leka blev till en heltidssyssla. Det fanns inget värre än när någon fritidsledare tog beslag på ens Tamagotchi för att det minsann skulle lekas utomhus med det förödande resultatet att den dog. Nu kan du återuppliva gamla minnen för bara några kronor, utan några irriterande vuxna som säger åt dig att sluta spela.

Spana in den här coola varianten.

Kolsyremaskin

För en 50-lapp kan du nu få denna maskin som tog svenskarna med storm. Att kunna göra egen läsk var kanske inte den främsta vinningen men det är faktiskt rätt schysst att på några sekunder kunna göra bubbelvatten.

Relaterade produkter