Tradera Nyheter

Nyhet: Här hittar du vinterns hetaste emojis

Är du trött på att bara skicka gamla vanliga smileys i dina sms? Nu kan du få tillgång till vinterns hetaste nyheter – Tradera emojis. Skicka ett gameboy till din kompis eller visa hela världen hur nöjd du är med ditt senaste fynd på Tradera.

Tillhör du en av dem som inte kan få nog av roliga emojis? Då ska du inte missa Traderas alldeles egna små bilder.
Nu kan du enkelt visa hela världen hur dina auktioner fortskrider eller varför inte visa upp ditt senaste fynd. Här hittar du den perfekta emojin oavsett om du budar på en Puch Dakota eller klänning.Lanseringen av de nya emojisarna sker i samband med att Tradera firar sin 16-årsdag. I utbudet hittar vi hela 60 stycken olika emojis som alla kan kopplas till vad som händer runt en auktion på den populära sajten.

Bland ikonerna hittar du till exempel en klänning, skor, Pride-flaggan och en insamlingsbössa. Med tanke på de många samlarna som hänger på sajten har Tradera även valt att ha med en rad typiska samlarföremål som symboler – till exempel ett Gameboy, en back med LP-skivor, eller varför inte skicka en Puch Dakota till någon.

Vill du se alla Traderas Emojis, klicka här

Så enkelt får du tillgång till Traderas emojis:

Så här funkar det:

Ladda hem Commerical Emojis och impa på både jämngamla, yngre och äldre.

Så här installerar du dina nya emojis:
Inställningar > Allmänt > Tangentbord > Tangentbord > Lägg till nytt tangentbord > Commercial Emojis > Tillåt full åtkomst

Så här använder du dina nya emojis:
Välj ‘Commercial Emojis’-tangetbordet när du är inne i tangentbordsvyn. Tryck på valfri emoji och klistra sedan in den i ditt meddelande. Klart!

Ladda ned appen till iPhone här

Relaterade produkter