Tradera Nyheter

Räddar dig i sommar – här de 10 coolaste fläktarna

Hett och svettigt – då kan den gamla hederliga fläkten bli din bästa vän.
Här är de 10 av de häftigaste fläktarna du hittar på Tradera just nu.

Kolla in vår etta på topplistan här – visst är den supercool?

Sommaren har träffat Sverige som en blixt från klar himmel. Vissa dagar har vi redan i maj haft temperaturer som varit högre än i städer som Barcelona och Rom. Kan det bli en rekordsommar? Förutom att förbereda sig med is, kalla drycker och svalkande parasoll så är det läge att investera i en fläkt.

Är du en av alla stackare som ska jobba hela sommaren? Då är det dags att investera i en bordsfläkt. Du kommer tacka gudarna för din investering när kontorets AC pajar och du sitter där medan svettlökarna växer på skjortan.

Även gottegrisarna som ska resa iväg under sommaren eller tillbringa den på soldränkta platser i vårt avlånga land behöver svalka sig. Då är det en portabel fläkt som gäller.

Kolla in fläkten – som BARA fungerar ute i solen.

1. Retrofläkt från 70-talet

En stencool 70-talsfläkt i den kanske mest ikoniska färgen från decenniet – orange. Passar perfekt för dig som gillar vintage eller är 70-talsnostalgiker.

Tänk tillbaka på barndomens somrar när du sitter med den här unika fläkten.

2. Kromad fläkt

En klassisk och kromad fläkt som är stilren och stabil. Det här är för personerna som inte är så förtjusta i plastfläktarna men ändå inte vill springa runt med stora svettfläckar under armarna hela sommaren. Det vill väl ingen? Välj då den här fläkten i stilig metall.

3. Flexibel usb-fläkt

Det här är perfekt för dig som sitter mycket vid din laptop och vill ha en svalkande bris medan du arbetar eller rekreationssurfar. Bara att koppla in i USB-uttaget och vinkla fläktens svanhals efter ditt tycke och slipp tänka på värmen och oönskad transpiration. Kolla in bilderna här.

4. Vintagefläkt från 60-talet

En italiensk fläkt från 60/70-talet, hur coolt är inte det? Det går i alla fall att slå fast att ingen annan kommer ha en likadan i sommar än den här. Passa på att sticka ut med denna fräcka bordsfläkt som för tankarna till stationära datorer och disketter.

5. Minifläkt till Android

Spana in dessa supersöta minifläktar till Androidprodukter. Bara att plugga in i usb och har en arbetskapacitet på 100 timmar. Hur bra är inte det?

Perfekt att ha i väskan om man hamnar på en svettig buss eller ett tåg som blir försenat. Kan verkligen agera life-saver.

6. Minifläkt till Appleprodukter

Givetvis måste det finnas ett alternativ på minifläkt fast som även fungerar till Appleprodukter som iPhone och iPad.

Perfekt att ha med sig på stranden eller när man sitter och tar ett gott glas rosé i solen på balkongen. Bara att sätta in i mobilen. Dessutom är den vita, stilrena, designen riktigt trevlig.

7. Solcellsdriven minifläkt

Den här fläkten fungerar faktiskt bara ute i solen. Snacka om att slå två flugor i en smäll. Medan solcellerna ger den energi så sköter fläkten sitt jobb och gör dig svalare. En miljövänlig lösning dessutom.

8. Stående kvalitetsfläkt

För dig som lider av varmt sovrum eller en dåligt ventilerad lägenhet och behöver en fläkt som gör jobbet under längre tid så är det här lösningen. En stående fläkt med tre olika lägen för hur starkt den ska blåsa.

Välj mellan sömnläge, normalt och naturell för det som passar dig bäst och få bättre nattsömn med ökad livskvalitet på köpet.

9. Fläkt med industrikänsla

Den här fläkten har en mer funktionell design än traditionella fläktar vilket passar bra ihop med hem som satsar på en rustik inredning. Den går helt i metall och andas (i dubbel bemärkelse) kvalitet. Kommer garanterat hålla hemmet svalt och skönt.

10. Fläkt för barnen

Är det några som behöver svalkas ner emellanåt så är det barn. Med tanke på hur mycket de rör sig när de leker så blir de så klart varma när solen står på.

För att undvika solsting kan det därför vara bra att förse dem med en fläkt de gillar.

Vem älskar inte choklad? Och färgglada leksaker? Den här går dessutom att ha på stranden och är perfekt för barnfamiljen.

Relaterade produkter