Tradera Nyheter

Retroklassikerna för fantasterna – vilken är din favorit?

Minns du NES och Nintendo 64? Nu kan du fynda de klassiska retro-spelen och tillbehören på Tradera. Här är ett gäng måsten i alla smaker för alla Nintendo-fantaster som du kan köpa galet billigt.

Mario

Av alla Nintendo-klassiker där ute så är Mario den obestridde kungen och just nu är det fyndläge på en hel drös härliga Mario-lir, både till NES och Nintendo 64.

Underskattade Super Mario Bros 2 och hyllade Super Mario Bros 3 till NES-maskinen är två säkra kort. Men den mer äventyrlige kan också buda på pusselspelet Mario & Yoshi eller fightingspelet Super Smash Bros till Nintendo 64.

Du har också chansen att slå två flugor i en smäll och scora den klassiska kombinationskasetten som innehåller både Super Mario Bros och Duck Hunt.

Nintendo-klassiker

Mario är störst, men långt ifrån den enda legendariska figuren i Nintendos universum. Du kan till exempel hitta Zelda i sin läckra guldfärgade kassett i NES-version.

Vill du tillbringa en kväll med att fightas med Dracula finns underbara Castlevania både till NES och Nintendo 64. Den som är mer intresserad av kluriga pussel kan buda på både klassiska Tetris och The New Tetris, beroende på konsol.

Och så Mega Man! Den andra hälften av 80-talets allra bästa actionspel är ett måste för alla Nintendo-älskare. Här fyndar du Mega Man 2 och Mega Man 3.

Sport

Att spela ett sportspel på någon av dagens moderna konsoler är en upplevelse som börjar närma sig känslan av att idrotta på riktigt. Det utesluter inte att de gamla arkad-klassikerna bjuder på en spelupplevelse som är minst lika fantastisk, men betydligt mer lättillgängligt.

Du kan självklart spela klassiker som golffotboll och tennis. Är det inte tillräckligt mycket action finns spännande Super off road och våldsamma World Wrestling just nu att fynda i NES-versioner.

Franchise-spel

Tv-spel som bygger på populära filmer och tv-serier var minst lika stort på 80- och 90-talet som det är i dag och just nu finns det en del godbitar att fynda.

Bli skrämd till livet av Gremlins 2, fightas tillsammans med Turtles eller ge dig ut på spännande äventyr tillsammans med knattarna i Duck Tales.

För dig som är ute efter traditionell action rekommenderas Terminator 2eller James Bond-spänning i Golden Eye.

Tillbehör

Du har kvar din gamla Nintendo-konsol, men den kanske har varit med om ett och annat och saknar delar som gör att din spelupplevelse bli lidande.

Bara lugn, just nu kan du fynda en ny handkontrollströmadapter och till och med damskydd till dina gamla NES-spel.

Vill du lira med fler än en polare på samma gång går det också att lösa tack vare smarta four score original.

Kolla in hela utbudet av retro-klassikerna här. Vad väljer du?

Relaterade produkter